Odotettavissa kiva kesähäppening...

Suomessa järjestetään kesäisin runsaasti erilaisia tapahtuma, sekä isoja että pieniä. En paljoa osallistu näihin, mutta Ihanan Ystävän kanssa ollaan kyllä käyty varmaan jo kymmenen (!?!) vuoden ajan Kuopion Viinijuhlilla. Huisin kivasti järjestetty kesätapahtuma, kivassa kaupungissa.

kuva täältä
Ihana Ystävä ilmoitti tänään että hotelli on varattu ja kesällä mennään taas! Tänä vuonna teemana on luomu. Ja joka päivä suosittuja esiintyjiä. Ja älyttömän paljon porukkaa :)
Me mennään yleensä perjantaina tai lauantaina jo aikaisin (junalla), viedään tavarat hotellille  ja mennään kaupungille ostamaan "puuttuvia" tarpeita. (siis kierrellään vaatekauppoja). Kahvitellaan, ja käydään jossakin syömässä. Kiireesti (aina) hotellille saunaan (aina) ja sitten suunnataan tapahtuma-alueelle Matkustajasatamaan...

Fiilistellään esiintyjästä riippuen joko etu- tai takarivissä, ja maistellaan erilaisia viinejä.

Syödään jossakin välissä ne pakolliset grillimakkarat ja fiilistellään lisää. Voisihan siellä syödä fiinimminkin, jos haluaisi. Mutta meille se grillimakkara on perinne ;)

Viimeisen esiintyjän jälkeen alue tyhjenee yllättävän nopeasti joko kaupungin baareihin tai Albatrossiin. Jonne jonot on aika hurjat. Siinä seisoskellessa on  monesti syöty muurinpohjalätyt... ja itikat on syöneet meitä.
Vieraat ovat lähteneet...
...tai sitten ollaan lähdetty hotellille. Riippuen vähän säästä ja fiiliksestä.

Seuraava aamu ollaan elvytty ja ehkä kierrelty vaatekauppoja. Junassa kotimatkalla ollaan ostettu mansikoita ja mussutettu niitä. Aina.
kuva täältä
Voi että kun kesä tulisi jo...

Onko teillä jotain "must"-tapahtumia kesäisin?

Kommentit

 1. Voi että kun on ihania kuvia ja oikein hyvän kuuloinen perinne!

  Meillä kesän isoimpina perinteinä on suunnata ystäväpariskunnan luokse Taipalsaarelle juhannuksena ja loppukesästä on edessä meidän "perinnemessut" eli roolipelitapahtuma Ropecon.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa perinteesi ja kyllä tuli kesää ikävä,kun tämän postauksen luki..ja kivat on kuvatkin. Paljonhan sitä kesällä kuljetaan, mutta mitään "perinnemenoa" ei ole vielä tullut. Tulevana kesänä osallistun "likkojen lenkille" Eipä tiedä vaikka siitä tulisi kesien ykkösmeno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kesäikävä tämän postauksen aiheuttikin :)

   Poista

Lähetä kommentti