pieni ongelma...

Tosi kiva, kun esikoinen tuli pitkästä aikaa kotona käymään. <3 Saapui aamuyön pimeinä tunteina, ja "kaatui" suoraan sänkyyn nukkumaan. Hänellä onkin talviloma, joten nuori herra saa löhötä täällä koko viikon.


Pikkanen vastoinkäyminen sattui kyllä matkalla...joka huomattiin vasta aamulla. Hänen matkalaukku oli vaihtunut toiseen linja-autossa. No pojalla on suurin huoli pelikonsolista, joka on laukussa...mutta henkilöllä, jonka pakaasi on meillä on paaaaljon isompi ongelma! Hän istuu tällä hetkellä lentokoneessa matkalla Egyptiin ...ilman matkalaukkua!
Laukku, jonka tulisi olla Egyptissä
Harmi että on sunnuntai. On aika vaikea saada ketään kiinni ja selvitellä asiaa. Linjat kuumina matkajärjestäjän ja linja-autoyhtiöön päin. Mutta eiköhän tämä tästä...

Nyt lähden ulos ja lenkille... ja pitää peukkuja että lapsi saa laukkuasian hoidettua.
Aurinkoista sunnuntaita kaikille!


Happy Mama

Kommentit

 1. Voi ei... onneksi laukun omistaja on menossa lämpöiseen, ja saa paikan päältä simmarit hanmittua. Mutta on se kuitenkin harmillistä. Toivottavasti saatte laukun vaikka seuraavalla koneella perään=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Onhan tätä päivän mittaan selvitelty. Saatiin onneksi laukun omistaja kiinni ja hän oli huojentunut siitä, että laukku löytyi!

   Eiköhän alkuviikosta saada pojankin laukku kotiin! :)

   Poista

Lähetä kommentti