sunnuntaita

Mies sai rakennusmessuille vapaaliput niin päätettiin kävelylenkillä poiketa siellä. Vetonaulana oli sisustussuunnittelijoiden ja muiden ammattilaisluennotsijoiden lisäksi Harjakainen. Se Putoushahmo viimevuodelta. Väkeä oli ihan tuhottomasti katsomassa (ja kuuntelemassa) sitä. Ja naurun hörinästä päätellen siitä myös pidettiin. Mr itse on tuon punaisen tähden sisässä...
Ei varmankaan ole helppoa olla viihdealalla...huh!
Messuille mentiin katsomaan kylppäriin lattiaratkaisua. Etsittiin (ja löydettiin) "epoksiosasto". Mun mielestä tämä kiiltävä musta ratkaisu on tosi hieno. Ja hopeanväriset "bling"-tehosteet oli aika kivat. Eihän se varmaan kylppäriin käy kun se oli niin kiiltävä, mutta voi hyvänen aika miten se oli hieno!
Ei ole kuvassa läheskään niin hieno kuin luonnossa!
Yöllä oli ollut -24 pakkasta. Auringon noustessa pakkanen kyllä laski nopeasti ja  kadutkin alkoivat mukavasti sulamaan...ainakin aurinkoisista kohdista. Aika kova ja kylmä tuuli vaan oli aukeilla paikoilla. Piti kiskoa pipoa aika tiukkaan päähän. Ei viitsitty kuitenkaan lähteä järveä kiertämään juuri tuulen vuoksi. 
hiekkaa, hiekkaa, hiekkaa....
Messuilla tapasin myös entisen läheisen työkaverin vaimoineen. Ihana sydämellinen vanhempi mies, jota toisinaan on kyllä ikävä. Loistava työkaveri, jonka kanssa välillä oltiin hyvinkin eri mieltä asioista, mutta hyvässä hengessä. Joitakin ihmisiä on vaan niin kiva nähdä. :)
nam nam!
Taidanpa ottaa kirjan käteen, lukea vähän... napsia viinirypäleitä ja nauttia vielä sunnuntaivapaasta :)

Kommentit

Lähetä kommentti