tahmea maanantai...

Oooh...
jotain puuttuu kassista...
Miten voi olla näin törppö?!? Pakkasin eilen tehotyttömäisesti mukaan tuulipuvun, juoksukamppeet, sukkia, pipon, hanskat... mutten lenkkareita. Just...
Olin ajatellut, että käyn ma-to joka päivä juoksemassa/lenkkeilemässä ja salilla superhyper reippaana puntteja vääntämässä. No en sit käy...
Otin sitten suunnitelma B:n käyttöön. Eihän tässä muutakaan voinut. Aerobinen harjoittelu salilla  ja tietenkin lisäksi punttijumppaa. Soutulaite sai kyytiä, huh. Hyvää teki kropalle!
Välillä satoi lunta aika kovastikin... uusi lumi vanhan surma, vai miten se sanonta menee?

Hyötyliikunta tulee ihanasti työmatkasta joka päivä. Ei se aina ole herkkua, mutta pakkohan se on kävellä, jos töihin ja sieltä asunnolle meinaa päästä! :)
Ajattelin tässä voimantunnossa, että jos sitä saisi itsensä keskiviikkoaamuna  6:45 sisäpyöräilemään. Sit olisi töissä turbovaihde päällä. Jeijj!

Muutama höpölöpö kuva tästä päivästä; jalassa uudet popot. Sokkarilta lauantaina alesta bongattu. -50%. Todella mukavat jalassa, pieni kiilakorko. (Högl)
 + + + Eivät kopise!!
Välipala alakerran kahviosta.Hyvä minä! En ostanut karkkia! Tuon patukan olisi ehkä voinut jättää pois. Huomenna välipalat ihan omasta jääkaapista mukaan.
Smoothien kcal 285, patukan 131...
Kahvimuki lounastunnilta Kiukku Niiskuneidin päällä.
Kun tajusin että lenkkarit jäi, fiilis oli kyllä kuvan Niiskuneitimäinen...
Löysin muuten uuden reitin salille. Metsän kautta. Ja siellä on paljon polkuja ja tavattoman paljon juoksijoita! Onkohan iltarastit jo alkaneet? Minusta näytti että aika monella oli kartta kourassa...ja lähes kaikki juoksivat samaan suuntaan.

Kommentit

 1. Mulle on onneksi joskus vaan meinannut käydä niin, että salikengät onkin jossain muualla kuin kassissa. No on sitä joskus unohtunut pyyheliina ja joskus t-paita, mutta onneksi salilla on niitä myytävänä... tulee vaan silloin kalliit treenit ;)
  Sulla nyt on vähän hankalampaa kun menee monen päivän suunnitelmat plörinäksi unohdukesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo, onneksi voi käydä salilla. (oikeasti en tykkää juoksemisesta...olikohan tämä alitajuisesti tahallista?!?)

   Poista
 2. Äh, harmillista! Mä olen onnistunut monasti lähtemään jumppaan ilman jotakin tärkeää tykötarvetta, mutta ratsastustunnille en ole kertaakaan mennyt ilman ainuttakaan varustetta - tuo on ainakin alitajuista, koska ratsastus on noin tuhat kertaa mielekkäämpää kuin jumppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jää tosi usein juomapullo tai hikipyyhe...muttei muuta.
   Noi lenkkarit kyllä harmittaa oikeasti, kun on se "hiivatin" naisten kymppi... ja olen ajatellut että juosten sen taivallan!

   Poista
 3. Minä taas olen näitä, että pakkaan kyllä mukaan urheiluvaatteet noin melkein joka reissuun, mutta en sitten niin koskaan käytä niitä... Huoh. Yrittäminen liikuntaa kohtaa on kova, mutta vähän takkuisesti edetään :)

  Uudet kengät ovat kerrassaan suloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olenhan minäkin kuljettanut monena päivänä jumppareppua mukana töihin ja takas...vähän niin kuin extrapainona ;)
   Mutta nyt ajatuksissa on terästäytyminen. Kiitos tästä kuuluu keväälle!!

   Kengät on kyllä ihanat, ja tosi hyvät jalassa!

   Poista

Lähetä kommentti