Tämmöinen keskiviikko

Joinakin päivinä aika kuluu todella hitaasti. Tuntuu että vuorokaudessa on ihan liikaa minuutteja ja tunteja... No tänään ei ollut sellainen päivä.

Tämä on ollut kunnon viuh-vauh-päivä. Matalaliitoa kello 6:30 alkaen. Silloin lähdin toimistolle. Pakko. Jouduin kylläkin menemään taksilla... Vettä tuli niin älyttömästi, ja kannettavaa tavaraa turhan paljon. 

Kello 11 alkoi Lauttasaaressa tapaaminen, ja siellä vierähtikin tovi. Tällä asiakkaalla oli muuten mielettömän hienot, vastaremontoidut kokoustilat. Siellä oli iso, upea kosketusnäyttö tykin sijaan. Sitä oli ilo käyttää. *Magic* JOS suinkaan pääsettte jossakin testaamaan sellaista, niin voi hämmästys miten se on veikeä!! Tai siis...voihan se olla että teillä kaikilla on töissä sellaiset!?! Mä vaan innostun tämmöisistä hienouksista :)

Asiakkaan luota hirmuisella kiireellä rautatieasemalle ja ehdin, kuin ehdinkin junaan, joka vei kohti pohjoisempaa Suomea. Matka kesti sen verran pitkään, että sain mukavasti tehtyä töitä.
eväät, maisema, minä, työt...
Eihän yllä oleva kuulosta paljolta, mutta kun koko ajan on ollut tunne, että joku on kääntänyt kelloa vähän liikaa eteenpäin, tai sekunnit kuluu normaalia nopeampaa tahtia...että itse on koko ajan jotenkin jäljessä.

Ehkä mulla on vaan liikaa ajatuksia päässä? No, kuitenkin. Tykkään kiireestä, ja pienestä (positiivisesta) stressistä. Se pitää viireessä.  Päivä on kaikkineensa ollut hieno, melkeinpä upea! Olen saanut kokea varsinaista työniloa! Mutta nyt nukumaan. Väsyttää ihan vietävästi :)
Not so good: Hotellin ulkopuolella jannut ajaa korttelirallia...hulluna kaasuttelevat ja jarruttelevat...kunnon 18-v "aikuista" meininkiä ;)

Kommentit

 1. Kuulostaa kivalta tuommoinen iso kosketusnäyttö, saisikohan meillekinh sellaisen jos tosi nätisti hymyilisi, että kuin ois :)

  Kiitos myös sähköpostista, huomasin sen eilen, mutta en enää ilta kymmeneltä siihen vastaillut kun uni painoi silmiä. Ystävämyyntiin en kerkeä, mutta onneksi tuolla voinee varmasti vierailla myöhemminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kosketusnäyttö oli ihan mieletön, ja se toimi!!! :)

   Eipä mitään! Sinut muistin heti kun sain ystistiedon!

   Poista

Lähetä kommentti