leveä ja rintava räpylä

Mun jalka on tosi hankala malliltaan... vaihtoehtoisesti kenkävalmistajat tekee vääränlaisia kenkiä. Jalka on leveä ja aika rintava, joten popojen löytäminen on todella haasteellista. Mutta onhan näiden kanssa oppinut elämään. ;)
Ihanan Ystävän kanssa kierreltiin kaupungilla, kun etsittiin hänelle kenkiä. No hän löysi kolmet!! hienoa! Käytiin myös Halosella, ja täytyy sanoa että oli positiivinen yllätys minulle. En ole käynyt siellä moneen vuoteen. Siellä oli tosi laaja valikoima Gaborin ja Peter Kaiserin kenkiä. 
Yllätyin miten kivoja ne on. Ja miten hyviä ne oli jalassa! Useimpien ko merkkien kengän lesti kävi minulle mainiosti. Ei puristanut, hangannut, eikä kiristänyt...eikä myöskään lonksunut. Nyt tiedän mitä kenkiä tästä eteenpäin ostan.

Ja ei, ne ei (kaikki) olleet mummokenkiä, vaan valikoimissa oli ainakin mun mielestä tosi kauniita ja käytännöllisiä työ- ja juhlakenkiä.

Lisää valikoimaa ko merkeistä löytyi nettikaupoista. Kenkäkuvat on kaikki Zalandon sivuilta. (Postaus tehty ilman mitään yhteistyötä, ihan vaan silkasta löytämisen ilosta!)
Tykkään, tykkään!!!
Mutta nyt telkkarista Eurovision laulukilpailun esikatselumaraton! :)

Kommentit

 1. Itselläni ei ole koskaan näiden merkkien kenkiä ollut, mutta olen kuullut, että ovat todella laadukkaita. Viimeisen kuvan Gaborin ballerinat on todella kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muutamat Gaborit, ja ne on tooosi hyvät jalassa!
   Yleensä on tosissaan se ongelma, että kaupoissa olevat mallit on...eeeh, mummohtavia. Siis tarkoitettu about 80-vuotiaille. ja kuitenkin heillä on myös tosi kauniita kenkiä...

   Poista
 2. Musta noi alimmat balleriinat on tosi kauniit. Balleriinoissa löydän usein kanssa sellaisia, että eivät istu jalassa tai jalan rullatessa, irvistävät molemmilta sivuilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. Aleksi 13.sta niitä on mustana, ja ne on todella mukavat jalassa. Siis ainakin mun jalassa :)

   Poista
 3. Halonen on yksi parhaimpia ja parhaiten palvelevia vaatekauppoja. Jos tarvitsee miehelle vähän parempaa, niin marssimme Haloselle... Otetaan myyjä ja myyjä kyllä hakee heti sopivat vaatteet. Tämän olemme oppineet jo noin 30 vuotta sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta. Miesten (siis mies+pojat) puvut on haettu aina Haloselta. Mutta itselleni en jotenkin osaa edes etsiä sieltä?
   Palvelu siellä on kyllä ihan super!

   Poista
 4. Rizzosta löytyy Gaborin G-lestillä olevia kauniita ja trendikkäitäkin kenkiä. Leveämmästä lestistä huolimatta eivät ole siis mitään mummokenkiä.
  Kiva blogi, taidan jatkaa vanhempien viestien lueskelulla. -MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊
   Gaborilla on valikoimissa tosi nättejä kenkiä, ja ihmettelenkin miksi kenkäkauppoihin lähes poikkeuksetta tulee vaan mummomallit?!?

   Poista

Lähetä kommentti