Tyhjää höpötystä

Hip hei! Torstai ja perjantai onkin vapaapäiviä, kiva kiva! Varmaan aika moni jolla on mahdollisuus liukumiin on ottanut loppuviikon vapaaksi?

iloinen minä aamulla töihin lähdössä...
Tänään tein iltapalaksi parsa-perunasalaattia. Otin ohjeen Yhteishyvän ruokaliitteestä. Oli ihan ok, muttei mitään ihmeellistä.

Kaunis ilma ulkona, ja pitäisikin lähteä lenkille. NYT  nimittäin liikuntaa voisi lisätä reippaasti elämään, ihan niin että rytisee. No kyllähän työmatkojen kävely jatkuu täälläkin, silllä matkaa on 2,8 km per siivu. Erinomainen happihyppelymatka! Lisäksi ajattelin reippaana ja tosissaan aloittaa säännöllisen saleilun ja sisäpyöräilyn. Siihen on selkeä tarve kropassa.

No eihän tässä kaikki. Ajattelin myös aloittaa terveellisen ruokailun. Syön kyllä suhteellisen terveellisesti, mutta ajattelin että jos kuukauden ajan nyt alkuun pyritään välttämään kaikkea yliprosessoitua tms. En ala miksikään "ruokanatsiksi", mutta jos pyrkisi kohti oikeaa ruokaa, itsetehtyä ja puhdasta. No ainakin yritän! Haluan nähdä olisiko tällä vaikutusta mm. mun päänsärkyihin vähentävästi.


Nyt tämän päivän höpötys on tässä. Telkkarin ääreen mars, katsomaan jääkiekko-ottelua! Hui, jännittävää!!

Kommentit

 1. Kiva asu ! Itsekin olen kulkenut viime päivät trenssissä, eilen oli kyllä ihan liian kuuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Kieltämättä trenssi oli liian kuuma eilen. Iho oli "kosteahkon" tuntuinen kun pääsin töihin. ;)

   Poista
 2. Meillä koetetaan syödä mahdollisimman paljon itse tehtyä ruokaa einesten ja puolivalmiiden sijaan. Reippaan vuoden kokemuksella, ollaan molemmat terveempiä. Päänsäryistä en tiedä, mutta entiset liki kuukausittaiset pienet flunssat ovat kadonneet. Toki kumpikin on ollut menneenä talvena kipeänä, mutta kumpikin vain kerran (ja silloinkin ns. kunnon kuumeköhässä). Verrattuna entiseen jolloin oltiin semmoisessa pienessä kuumeessa puoli talvea on ero huima.

  Ei täälläkään ruokanatseja olla, piirakkataikina tulee edelleen pakastealtaasta ja hernekeitto purkista, mutta perus kotiruuat tehdään alusta saakka itse. Oma filosofiani on ollut, että lightit pois ja turhat E-koodit samoin. Herkkuja saa syödä, mutta syö sitten kunnolla vaikka rivin suklaata tai makeuttaa luonnon jugurtin hunajalla kun valitsee light version.

  Ainut vika tässä on se, että makuaisti on kehittynyt huimasti. Eines ruoka ei ole enää mitenkään päin hyvää tai maittavaa eikä siihen halua turvautua. Ennemmin tekee isompia annoksia ja pakastaa kiirepäiviä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiruoka on niin paljon parempaa, kuin einekset! Sen huomaa jo, kun vertaa työpaikkaruokalan tarjontaa omiin ruokiin. (Vaikken nyt mikään kummoinen kokki ole!)
   Eineksiä meillä ei oikein ole ikinä syöty, mutta myönnän että puolivalmistetita on jonkin verran tullut käytettyä.
   Katsotaan nyt onko tällä "remontilla" vaikutusta...
   :)

   Poista
 3. Mulla kans oli ihan vallan tarkoitus pitää vapaapäivä perjantaina. Vierumäeltäkin oli mökki varattuna.. Onneksi työnantaja palautti maan pinnalle ja järkkäs aikalailla pakollisen koulutuksen tuolle päivälle:)

  Mukavaa minilomaa! Ja menestystä suunnittelmien toteutumiselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, suunnitelmiin tuli sitten muutosta! Mitäpä sitä turhaan vapailemaan ;)
   Minilomaillaan ihan kotosalla, peruslenkkeilyä ja leipomista. Ei kai sitä nyt muuta tarvitse :)

   Poista

Lähetä kommentti