Rahkalettuja ja hellettä

Rahkalettuset
  • 1 prk rahkaa (250g)
  • 3 kananmunaa
  • ½ dl vehnäjauhoja ½ dl kaurahiutaleita
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • ripsaus suolaa
  • paistamiseen voita
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna turvota 5-10 min. Kuumenna rasvaa pannulla, annostele kauhalla pienehköjä lettusia paistumaan. Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Syötiin eilisiltana helteessä hyvällä ruokahalulla mansikoiden, mustikoiden ja luonnonjogurtin kanssa. Namskis!

Kommentit

  1. Kuulostaa niin hyvältä nuo rahkalettuset, että pitää jossain vaiheessa kokeilla gluteenittomina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varmasti onnistuu :) vaihda jauhot ja hiutaleet vaikka mantelijauhoihin!

      Poista

Lähetä kommentti