Blogeja maailmalta + "veloitusohje"

Onhan niitä aikuistenkin blogeja. Siis vaate/lifestyle-tyyppisiä, ja kyllä ne löytää, jos on sitkeä... Eilen illalla olin, ja löysin niitä aika monta. Tässä niistä neljä. Tai no, ei nämä kaikki ole yli 40, mutta jokainen on aikuinen... 

Not Dressed as Lamb
Ihan huippu löytö! Personallinen ja kaunis Catherine bloggaa mm pukeutumisesta, valokuvaamisesta.

kuvat hänen blogistaan täältä
Not Dead Yet Style
+50 super iloinen bloggaaja, joka maanantaisin (Visible Monday) jakaa muidenkin bloggaajien kuvia sivuillaan.
kuvat lainattu hänen blogistaan täältä
Une femme d'un certain agê
Blogia kirjoittaa 56-vuotias Pariisia rakastava nainen, joka sanoo olevansa tavallinen, ja pukeutuvansa tavallisesti. Hän on aloittanut bloggaamisen jo 2007.
Kuvat lainattu täältä
Already Pretty
Sokerina pohjalla on joukon nuorin, Sally Mcgraw. Sally on viestinnän ammattilainen, ja sen huomaa hyvin ja selkeästi jäsennellystä ja kirjoitetusta blogista. Onpa hän kirjoittanut kirjankin. Already Pretty: Learning to Love your Body by Learning to Dress it Well.
kuvat lainattu hänen blogistaan täältä
Käykää ihmeessä kurkkimassa näitä. Minusta on tosi kiva tutustua eri-ikäisten/erilaisten/erialoja edustavien henkilöiden kirjoittamia blogeja. Kaikkein eniten luen varmaankin muoti/lifestyle-, leivonta- ja sisustusblogeja. Muita sitten satunnaisesti.

Sitten se veloitusohje: en tiedä onko seuraava "ohje" pätevä Suomessa, mutta ihan järkevältä kuulostava veloitusmuoto/ohjeistus löytyy Independent Fashion Bloggersin sivulta. Eli jos ei teidä mitä veloittaisi mainoksilla/bannereilla, joita blogiisi ehkä tarjotaan, niin Monetizing Your Blog: How to Figure out...  kertoo suuntaa antavat speksit kävijämääriä ja euroja ajatellen. Ja tässä vihjeessä ei nyt liiku rahaa suuntaan tai toiseen :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Kiitos linkeistä ja vinkeistä. On kiva löytää näitä vähän vanhempiakin bloggaajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :)
   Ei ole mitään "järkeä" pitää itsellään piilossa kivoja blogeja. Näitä on vaikka kuinka! Postailen näitä lisää, sitä mukaan kun aika antaa periksi :)

   Poista
 2. Kiitos vinkeistä itselleni uusiin blogeihin ! Ja mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) eipä mitään! Kiva pistää jakoon, kun löytää. Toivottavasti muut tekee samoin :)
   Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Kiitos Annu, aivan ihanista vinkeistä! Erityisesti tuo ensimmäinen blogi oli ihastuttava, tai no kaikki olivat omalla tavallaan. Viimeinen tyttö näyttää olevan virtuoosi värien käyttäjä, ihanan pirteä.

  Kiva kun löysit meille lisää aikuisten muotiblogeja. Tämän ikäisenä kun kertakaikkiaan vaan suhtautuu pukeutumiseen ja muihinkin juttuihin eri tavalla kuin 15-20-vuotiaat, joita valtaosa blogeista on.

  Pitäisiköhän jossain vaihessa asentaa google analytics, että saisi jotain selvää kävijämääristä? Ihan vaan omasta mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihania! Ensimmäinen ja viimeinen on ihan parhaita!
   Näitä on ihan älyttömän paljon netissä!! ja minusta on ihanaa, kun näillä ei ole niitä "pakollisia" blogituotteita, vaan ihan jotain muuta. Ja silti ne ei ole mitään "hörhöjä", vaan ihan normi-ihmisiä ;)
   (enkä tarkoita tätä kommenttia pahalla, mutta mun mielestä on kiva että ns tavallinenkin on ihan varteenotettava vaihtoehto bloggaajaksi...)

   Poista
 4. Suurkiitos näistä linkeistä, niiden kauttahan löytyy oikea blogien aarreaitta ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Mä melkein tärisin innosta, kun tajusin mitä kaikkea ihanaa löytyy linkkien kautta!!! Huikeita ja personallisia blogeja on maailma täynnä!
   Ihanaa ja hienoa :)

   Poista
 5. Kiitoksia! Ihan mahtavia llinkkejä. Olen ollut laiska etsimään uusia, ihanaa näin "tarjottimella" saada uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos kiitos! Mä tykkään etsiä, ja löytää!!

   Poista
 6. Thank you so much for the mention! I'm very flattered to be included with these stylish women.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, you are most welcome!
   I'm searching the internet for nice blogs with stylish women. This time I found you beauties!
   And I'll keep on searching for more :)

   Poista

Lähetä kommentti