kaikki mustaa

Eilen illalla olin jo vähän päättänyt, että laitan valkoiset housut ja mustan paidan. No ei ihan "onnistunut".  Aamulla näytti siltä, että valkoiset farkut korostaa vähän turhan paljon tuota lantion seutua, joten vaihdoin housut mustiin.
paita Esprit, housut Lindex
No eihän ne housut peppua pienennä, mutta kyllä ne luo jonkinmoisen optisen harhan. Ainakin omassa päässä!
 Kaikki on mustaa tänään, myös korut. Toukka, joka on ranteessa on Snön, ja sormus on monta, monta vuotta vanha. Sitä ei voi pitää ainakaan herkempien vaatekappaleiden kanssa, koska se jää kiinni joka paikkaan. (sukkisten kanssa ihan kunnon nounou!)
töppösormet ja töppökynnet...
Väsyttää ihan vietävästi eilinen muutto. Asunto saatiin tyhjennettyä ja siivottua tunnissa. Mutta se ajomatka... 7 tuntia autossa ei ole ihan kevyt nakki. Onneksi seura oli ihan parasta. Nimittäin mun oma Mies!
Tajuttiin siinä ajomatkan aikana, että lauantaina onkin meidän 22-vuotis hääpäivä. Varmaan juhlistetaan sitä perinteisesti mansikkakakulla :)
häikäsee....
 


Kommentit

 1. Ihana koko musta asu ! Minulla on ihan samanlainen olo vaaleissa housuissa ( vaikka niistä tykkäänkin ). Koko mustassa tuntuu aina jotenkin hoikemmalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sen aina välillä unohtaakaan, että musta on ihan paras?!? Ja siinä on kyllä hoikka(hoikempi) olo, ei voi mitään! :)

   Poista
 2. Onpas hauskan näköistä kokomustaa, musta on niin hyvä kesäväri ;-D. Minulla musta on vähän sellainen turvaväri, kaikki hyvin kun on mustaa päällä ja tukka hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on kyllä kesäväri! Ja talviväri, ja käy se keväällä ja syksylläkin! :)
   Ehkäpä siksi se onkin paras turvaväri?
   Vielä kun olis se tukka hyvin...No maanantaina sitten kampaajan jälkeen! huh...

   Poista
 3. Voi kun on taas kaunis kokonaisuus! Kyllä se musta-mustalla on vaan niin tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kokomusta on välillä vaan ihan paras! :)

   Poista
 4. Musta on aina musta, ei siitä väri paljoa parane! Mullakin tulee välillä kaipuu pukeutua mustiin ja ei siihen muu auta kuin kaivaa kaikki musta päälleen. Syksyllä juurikin just tuonmalliset housut ja vaikka musta, hyvälaatuinen poolo, niin avot.

  Helsinki -elämä taitaa siis olla kaikilta osin enää muisto vain..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan musta kokonaisuus helppo, siisti ja edustava. :)
   Helsingin asunto on tosiaan nyt tyhjä, ja työ täällä kotipaikkakunnalla. :) eli kyllä, muisto vain...

   Poista

Lähetä kommentti