Kolea heinäkuun lauantai

Aamukahvit piti käydä juomassa ABC:llä... Kyllä! Herätessä iski "kauhu", kun kahvia ei ollut edes yhden kupillisen valmistamiseen. Ja kello oli vasta seitsemän, joten ei auttanut muu kuin lähteä huoltsikkakahville. Tavalliset kahviot avaa ovensa (ainakin täällä meillä) lauantaisin vasta 9 aikaan. Periaatteessa olisi voinut mennä torille, mutta minua ei hirveästi kyllä houkutellut ulkokahvi tuulisessa säässä... (yes, mamari oon)
Koska oltiin ajoissa hereillä niin kivasti ehdittiin käydä maalaamassa yhden asunon katto ja olohuoneen seinät ennen kun kello oli edes 11. Nytpä ei olekaan enää pakollista tekemistä tänään. Voi vaan nautiskella vapailusta :)
Illalla käyn Ihanan Ystävän kanssa kahvilla tai viinillä. Hän nimittäin palaa mökiltä takaisin ihmisten ilmoille! Ei me olla taidettu nähdä kolmeen viikkoon, joten mitä luultavimmin juttua riittää.
Minulla on muuten pällä uusi Holly&White (Lindex) neule, jonka ostin Kuopiosta viinijuhlien aikaan. Neule on oikein mukava ja lämmin näin koleana heinäkuun lauantaina!
Kun ei osaa neuloa, niin sitten ostetaan kaupasta :)
 Leppoisaa lauantaita kaikille!

Kommentit

 1. Ihana neule! Toi kahvittomuus on oikea kauhuskenaario:) täällä oli välillä helle ja välillä viileetä,onneks ei satanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, kahvia on pakko saaada heti aamusta, valitettavasti! :)

   Poista
  2. No olihan se mun kommentti tullut, vaikka se puhelin jotenkin tilttas...

   Poista

Lähetä kommentti