raitaa torstaiksi

Olipa harmaa aamu, ja se taitaa jatkua harmaana päivänä? No ei se mitään, töissä saa onneksi valot päälle :)
paidan selkäpuolella on vetskari, jota yritin esitellä...
Eilen tuli ihana mainos omaan sähköpostiin. Matka Malediiveille. Se pisti huokailemaan samalla tavalla kuin se nainen siinä dna:n mainoksessa... ooooooh, jestas..... Yritin houkutella Miestä innostumaan asiasta, muttei ainakaan vielä lämmennyt. Turkoosi vesi ja valkoine hiekka, miten siitä ei voi innostua?
paita Vila, tänä kesänä ostettu
Väsytti herääminen aamulla. Oma moka, kuka käski katsoa Diiliä illalla (yöllä)? Mitähän varten se tulee niin myöhään? Uusintoja pyörii parhaaseen katseluaikaan, ja sitten "uutta ohjelmaa" pukataan yöllä.. No joo. Voisihan sitä tietenkin tallentaa ohjelmat, niin ei tarvitsisi kukkua epäinhimilliseen aikaan...
Aikaisin aamulla otettiin kuvia työpaikan pihassa. Siis ihan ihmisten ilmoilla... Hätäisesti napsittuja otoksia... Ei ole minulle ihan luontevinta olla kuvattavana ohikulkijoiden viillettäesä ohi. Ihailen kyllä suosittujen bloggaajien rohkeutta! Vaatii kyllä pokkaa lampsia keskelle katua, ihmisvilinän joukkoon tms, ja olla kuvattavana. Huh!
Torstai on toivoa täynnä. Enää tämä päivä, ja huomenna onkin perjantai!

Kommentit

 1. Niinpä, miksei Malediiveille;)? Ehkä Suomen suvi latistaa innostusta, mutta kannattaa kokeilla uudestaan siinä syksyn kynnyksellä.. puhtia torstaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyyn tai kevääseen vähän suunnittelin... Mies täyttää pyöreitä syyskuussa, niin olisi kiva vähän karata jonnekin :)

   Poista
 2. Kaunis asukokonaisuus! Ja Malediivit! Kyllähän semmoinen nyt jos vaan olisi mahdollisuus. Täällä innostuin ainakin :D

  Hyvää torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mun mielestä Malediivit kuulostaa loistavalta idealta... eikä tosiaan ole tarkoitus lähteä heti, vaan vasta syksymmällä tai keväällä. Vähän riippuu näistä työprojekteistakin :)
   Mukavaa torstaita myös sinne!

   Poista

Lähetä kommentti