tiistaihöpinää

Meillä töissä on ollut vähän remonttia, kun kaksi toimistoa yhdistettiin. Minäkin ehdin vaihtaa huonetta, vaikka työsuhdetta on takana vasta 3 kuukautta. Viime viikolla roudailtiin tavaroita paikasta a paikkaan b.
Tällä viikolla toimistolla on heilunut reipas remonttimies tekemässä viime hetken fiksauksia, hyllyjen kiinnityksiä, uusien kynnyksien laittoa jne...
paita&housut Esprit, kengät Gabor
Olin eilen illalla omasta mielestäni kyllä reipas kun tein salaatin lounaaksi mukaan. Pakkasin mukaan töihin myös viilin ja marjoja. En aio nimittäin tänään sortua karkkipussiin. En mene edes lähelle meidän kahvilaa.
bleiseri Lindex
Huomasin eilen lehdestä, (tai siis iltasanomien nettisivuilta) että Sarasvuo aloittaa syyskuussa  talk shown telkkarissa. Aika hauska juttu! Sarasvuo taitaa jakaa mielipiteet aika voimakkaasti, mutta minulla on kyllä aika suuret odotukset... positiiviset sellaiset :)

Lisäksi tein illalla löytöjä(kin) netin ihmeellisestä maailmasta. "Törmäsin" muutaman www-sivuun, jotka vaikuttavat varsin mielenkiintoisilta. Toinen on Seth Godinin blogi + muuta, ja toinen on Karin Hurtin Let's Grow Leaders.   Ainakin päällisin puolin vaikutti siltä, että jään seuraamaan. Varsinkin Seth Godin on mielenkiintoinen tyyppi. Juhannuksen aikaan luin yhden hänen kirjoistaan, ja tilasin sitten heti toisen perään! Koukuttava tyyppi! Tykkään lukea sekä kirjoja, että blogeja ja hyviä nettisivuja. Kaikkea missä on ideoita ja ajatuksia.
Ja jostakin netin syövereistä tarttui mm seuraava loistava lause matkaan... Opportunities are never lost. The ones you miss go to someone else. Että tällä asenteella tiistaita eteenpäin!

Kommentit

 1. Kaunis asukokonaisuus ja oikein oivallinen lause myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä kerään tuollaisia lauseita. Niitä on joka paikassa. Mm läppärin taustassa, vihkoissa, post-it lapuilla, töissä mun ilmoitustaululla... ehkä lapsellista, mutta mä saan niistä hyvää fiilistä ja potkua töihin! :)

   Poista

Lähetä kommentti