Toimisto hiljenee...

Meillä on aika hiljaista ollut töissä jo parin viikon ajan... ja nyt hiljenee vielä lisää. Tänään on viimeinen työpäivä ennen kesälomaa lähes kaikille lopuillekin.
Aamulla kello 7...
Hmmm... meitä taitaa jäädä kolme uusinta työntekijää, ja kourallinen vanhoja. Ei silti, ei tarvitse olla "tekemättä mitään", sillä töitä on ihan riittävästi. Ja ei ole kyllä palaverejakaan! Seuraavat kolme viikkoa voi pitää radiota silleen itselleen sopivalla volyymilla ;)
Toivottavasti säät jatkuu kivana ja aurinkoisena. Tai ainakin lämpöisenä. Olisihan se paljon kivempi kaikille.
Paita on Whiite-merkkinen, ja söpö.
Mun pitäisi varmaan tilata kampaaja ensi viikolle. Alkaa taas "luonnonvaalea tyvikasvu" puskea kunnolla esille. Värin lisäksi taidan pyytää leikkaamaan vähän enemmän kuin mitä viimeksi otettiin. 
Paidassa röyhelö etumuksessa ja vähän pussittavat hihat.

Kommentit

 1. Suloinen paita. Se on aina musta jotenkin jännä tunne kun työpaikka pikkuhiljaa muuttuu autioksi kun kaikki jää lomille. Silloin kyllä saa itsekin tehtyä hyvin hommia, etenkin sellaisia, mitkä on jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä:) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on kyllä söpö. Ei liian romanttinen, mutta vähän...
   Hiljaista on, ja kaikilla on ihmeellinen moodi päällä ;)
   Aurinkoa Sinullekin!

   Poista
 2. Täällä on nautittu hiljaisemmasta toimistosta tämän viikon alusta lähtien, hiljenee täälläkin entisestään. Itse jään lomalle 5.8. ja sitten palaankin kolmen viikon jälkeen takaisin täyttä vauhtia eteenpäin painavaan toimistoon :D

  Kaunis kokonaisuus sinulla, nuo kengät ovat kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä palaatkin sitten lomalta keskelle täyttä hulinaa :)
   kengät on kyllä kivat, oikein kunnon toimistotöppöset!

   Poista

Lähetä kommentti