Vapaapäiväilyä...

Aamusta käytiin Miehen kanssa ihan peruslenkillä, ja satamassa kahvilla. Joo, pullan söin tänäänkin. :)  Eilen vähän mietittiin jo, että lähdettäisi mökille, jos sää vain sallii. Ja salli se! Täysi auringonpaiste ja lämpöä 24!
mökkitie
On kyllä kiva, kun mökki on lähellä (aika tarkalleen 30 km) niin siellä on helppo ja vaivaton käydä. Olisi sieltä kätevää kulkea päivittäin töissäkin, sen verran näppärä etäisyys.

Grillattiin, tehtiin iso salaatti ja voiperunoita (oooh, kesän ruokaheikkous). Jälkkäriksi syötiin muurikkaletttuja mansikkahillon kanssa...
nämä kaksi veijaria vartioi leikkimökkiä
Nyt olikin vaan aikuisia paikalla, sillä mini-ihmiset ovat viettämässä Helsinkilomaa mun Munkkivuoren asunnossa. Asunto on mulla vielä tämän kuukauden loppuun, ja sitten sen maksaminen päättyy. Keskiviikkona käydään Miehen kanssa noutamassa huonekalut yms pois.
kummipojan  popot
Pitäisi keksiä jotain kivaa luettavaa illoiksi. Ei mitään töihin liittyvää vaan kepeää ja kivaa. Mitä lie sekin sitten olisi. Varmaan SKK:lla pyörähdettävä huomenna töiden jälkeen. Jos joku kiva pokkari löytyisi? Vaihtoehtoisesti katselen nettikirjakaupoista jos niistä löytyisi.

Anyways, illan päätti Kosto ja silityssessio, aika perus lopputoiminto sunnuntaihin. Huomenna uusi päivä! Öitä kamut!

Kommentit