Viikon vinkki (29/2013)

Kuten olen jo aiemmin todennut, tykkään surffailla netin ihmeellisessä maailmassa ja (etsiä ja) löytää erilaisia ja uusia juttuja. Ajattelin näin keskiviikkoisin jakaa muillekin viikon vinkin mun nettilöytöihin liittyen. Linkkiehdotukset koskevat lähinnä työelämää, ja itselleni läheisiä aiheita, kuten johtamista, asiakkuuksien hallintaa ja myyntityötä.

Polyvoren kuva täältä
Tämän päivän löytö on aika hauska: Image Consultants World Wide, joka on imagokonsulttien yhdistyksen sivusto. Imagokonsultit neuvovat ja auttavat asiakasta kehittämään omaa imagoaan oikeaan suuntaan. He auttavat asiakasta tuomaan esille omat parhaat puolet. Apuja saa niin ulkonäön, käytöstapojen kun kommunikoinninkin saralla.

Polyvoren kuva täältä

Pääasiallisesti www-sivuilla kerrotaan järjestön toiminnastaan jne jne jne, mutta itseäni eniten kiinnosti heidän julkaisemansa AICI Global Magazine -lehdet, jotka on tallennettu pdf-muodossa.

sivuklipit AICI:n lehdistä
Muutama varsin mielenkiintoinen juttu herätti mielenkiinnon, ja lisäsinkin sivuston läppärille suosikkeihin, niin voin tutustua sivuihin rauhassa paremmalla ajalla.

Lopuksi yksi varsin hauska ohje yhdestä heidän lehdestään: Ditch Ugly Shoes.
Nyt menen katsomaan Diilin, onhan keskiviikko :)

Kommentit

 1. Ihana vinkki, kiitos! Kunhan taas palaudutaan maan pinnalle täältä radalta, niin käyn tsekkaamassa sivut. Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Netissä on niin paljon kaikkea kivaa saatavilla. Ongelma on vaan yleensä aika...siis ei ole aikaa etsiä ja löytää!
   Mukavaa päivää Sinulle :)

   Poista

Lähetä kommentti