Viikon vinkki 30/2013

Jos oma työ mitenkään liippaa esimiehenä olemista tai johtamista, tai jos esimerkiksi on työnhaku päällä, niin yksi oikein mielenkiintoinen sivusto on Alison Greenin pitämä Ask a Manager.
http://www.askamanager.org/
Blogin pitäjä on varsin terävä ja topakka mielipiteissään. Hän jakaa neuvoja ja mielipiteitä koskien mm uraa, työnhakua ja johtamista.

Lukijat lähettävät hänelle kysymyksiä, joihin hän vastaa napakasit ja asiallisesti. Lukijat myös keskustelevat kysymyksistä ja vastauksista asialliseen sävyyn blogissa.

Toinen vinkki...tai no, "kaikki" varmaan tietää tämän, mutta aina hyvästä kannattaa muistuttaa, eikös? Eli Harvard Business Review. Instituutioksi kai tätä voisi jo kutsua...Mutta siis, koko HBR on aikamoinen "kultakaivos" ja ajatusten herättäjä jonka parissa ainakin itse saan kulumaan tunnin jos toisenkin. Ja heidän perinteinen painettu lehti kuuluu kyllä mun yksiin ehdottomiin suosikkeihin. (Mies aina nauraa, kun melkein "tärisen" intoa piukalla kun löydän j hyvän jutun, joka on pakko lukea ääneen...)  Kuitenkin, haluan nostaa esille pari hyvää blogikirjoitusta HBR:n sivuilta Would you like some Gender With that Leadership ja Increase Your Team's Curiosity ...Ajatuksia, ajatuksia...

Kommentit

  1. Hyvä vinkki, täytyy käydä tutustumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, siellä saattaa kyllä vierähtää pidempi aika kun mitä alun perin oli suunnitellut ;)

      Poista

Lähetä kommentti