Elokuu alkaa tästä!

Iloista elokuun ensimmäistä kaikille!  Torstai on toivoa täynnä, sillä huomenna on jo perjantai! Ihana viikonloppu tuloillaan. Ei mitään pakollista ”tekemistä”.

Minulla on kolme kirjaa yöpöydällä, ja luulenpa että ahmaisen ensimmäisen jo tänään loppuun.  Lukemiseen tulee välillä kunnon ahmimiskausia, ja nyt on juuri sellainen. 
Tilasin Tytölle Martin Gray:n kirjan Kaikkien rakkaitteni puolesta.  Tytön hyvä ystävä oli suositellut, ja se löytyi antikvaari.fi-sivulta.  Maksoi muutaman euron ja tuli alle viikossa kotiin.  Helppoa ja nopeaa! Muistaako kukaan tätä sarjaa, kun se tuli joskus 80-luvulla telkkarista? Minä ainakin napotin nenä kiinni vastaanottimessa, ja tykkäsin hurjasti.
Ai niin, mursin varpaan tiistai-iltana kotona. (ei kuvaa!)  Menin vaatehuoneeseen vähän turhan vauhdikkaasti ja mäsäytin pikkuvarpaasta seuraavan töpön täysillä ovenkarmiin. Voi itku miten teki kipeää!! Minulta on muutaman kerran aikaisemminkin murtunut varvas, joten tiedän että parisen viikkoa taitaa mennä ennen kuin on taas normaali. Toivottavasti viikonloppuna voin jo mennä kuntosalille.

Kommentit

 1. Taas hyvä vinkki, en ole tuosta antikvaari-sivustosta kuullutkaan!

  Ja auauau, tiedän tuon tunteen - murtunut varvas on inhottava. :(

  Pikaista toipumista ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Niinpä! On kiva kun voi netistä etsiä kirjat, eikä tarvitse divareita koluta. Täsmäetsimistä parhaimmillaan!
   Onneksi murtuma on "nimettömässä", joten paraneminen on nopeahkoa.. I wish!

   Poista

Lähetä kommentti