Hyvä flow!

Nyt on hyvä flow! Kiire ja vipinä ei kyllä haittaa yhtään. Sen verran mielenkiintoisia ja hienoja juttuja on töissä meneillään.
 Eilen oivalsin jotain suurta! Yksi juttu, joka on kiusannut ajatuksissa jo pidempään kirkastui. Kyllä, se on mahdollista. En ole saanut siitä aikaisemmin otetta, enkä ole pystynyt jäsentelemään ongelmaa kyllin selkeästi itselleni...
 Ja pim! Alitajunta oli työstänyt tätä ongelmaa ilmeisen ankarasti ja lamppu syttyi! Jahuu! Mikä riemuntunne! Tästä on hyvä jatkaa :)

Huomenna onkin Helsingissä häppening, jossa menee koko päivä. Luulenpa, että joudun lähteämään jo tänään illalla, sillä muuten en ehdi ajoissa. Tai siis ehdin jos VR:n aikataulut pitää. Mutten varmaankaan uskalla ottaa riskiä.
Kunnon pyrstöpaita... ;)
Kaupoillakin olisi kiva käydä, mutten keskiviikkona iltapäivällä enää jaksa/ehdi. No ei se haittaa. Muutaman viikon päästä on uudelleen käyntiä, ja silloin saattaakin olla paremmin aikaa.  :)

Kunnon flow tähän päivään kaikille!

Kommentit

 1. Yeah, flowia tarvitaan ja ihanan naisellinen tuo pyrstöpaita a la mermaid!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofia puhuu taas totta! Flow on hyvä ja pyrstöpaita todellakin naisellinen :)

   Poista
 2. Kyllä kunnon flow antaa vaan pontta. Ja nuo elämykset kun kirkastuu, ne vasta ovatkin loistavia. Samanlaisen koin viikkoa ennen lomalle jääntiä ja kyllä sitten painettiinkin kolmiosta neliö runttaamalla, mutta toimii :)

  Ja hei, tuo pusero! Se on kerrassaan ihastuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä jaksais töitä tehdä, jos välillä ei tulisi jess-hetkiä! Huomenna meilläkin runtataan kolmioista neliöitä ;)
   ja kiitos, tässä paidassa on kyllä kiva yksityiskohta, ja silti sitä tulee käytettyä luvattoman harvoin ...

   Poista

Lähetä kommentti