ihan van höpötystä...

Olin eilen Helsingissä. Lähdin 5.20 junalla ja voi kamaluus miten väsytti se neljä herätys. Ihan epätodellisen paljon. Ja sattuipa junassa vielä kaksi varsi puheliasta tätsyä mun eteen istumaan, niin ei nukkumisesta meinannut tulla mitään.

Osallistuin kokopäivän kestävään seminaariin, joka pidettiin Finlandia-talossa. Eikä kamera ollut mukana. Ja vaikka olisi ollutkin, niin en kyllä olisi kehdannut räpsiä kuvia... 
Lindexin H&W neule, harmittaa vähän, kun ostin numeroa liian suuren :(
Paikalla oli  hienoja asiantuntijoita, ja varsinkin muutama tyyppi sai minut melkein hihkumaan. Joo, oikeasti. Miettikää, että diplomi-insinööri voi saada sellaista aikaan!?! Jukka Lintusaaren (Tampereen yliopisto) esitys oli mainio, ja suorastaan hengästyttävä. Esityksestä oli kuivuus kaukana.
Samoin Oulun kaupungin kehittämispäällikkö Marjukka Manninen oli ihan super esiintyjä. Tavattoman innostava ja kadehdittavan sanavalmis. Puhuttiin just kollegan kanssa, että on kyllä harvinaislaatuinen taito että osaa tehdä "kuivasta" asiasta kiinnsotavan. Juu, pistin positiivista palautetta suoraan puhujille. Kun on kiitoksen paikka, niin se pitää sanoa.
Ja kyllä Finlandia-talo on kivan näköinen sisältä. Ja ruokakin oli hyvää :)
No niin näin torstaina hiukan etunojassa perjantaita kohti! Mukavaa päivää kaikille!

Kommentit

 1. Tuollaiset päivät, rutiinista poikkeavat, antavat kyllä pontta työelämään ja auttavat jaksamaan!

  Asukokonaisuus on kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuli kyllä mahtifiilis ja energiaa ihan hurjasti.
   Sit vaan asiat käytäntöön... ;)

   kiitos kaunis <3

   Poista
 2. Se on kyllä ihme, jos DI osaa puhua mielenkiintoisesti! Nimimerkillä "insinöörin vaimo - ja tulevan DI:n äiti";)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ison osan työelämästä olen viettänyt insinöörien kanssa. Loistavaa ja ammattitaitoista porukkaa, mutta aikas monella olisi hiomista siinä esiintymisessä. Että saisi ihmiset innostumaan... muutakin kuin toisen insinöörin.
   Vaan eipä se taida olla kovin yleinen se innostamisen taito monella muullakaan alalla ;)

   Poista
 3. Mulla on samanalainen pusero ja on hauska nähdä se myös jonkun toisen päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusero on kyllä nätti. En millään raaskinut ostaa sitä täyten hintaan, mutta sitten se oli muistaakseni -70% alessa, niin nappasin sen :)

   Poista
 4. Marjukka on loistopuhuja! Tiedätkö muuten mistä tietää, että luento/esitys on hyvä? Kun kukaan ei vilkuilematta kännykkäänsä esityksen aikana. Harvassa on sellaiset innostajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin! Mielettömän mukaansatempaava, suorastaan hengästyttävä. Enkä edes muistanut kännykkää hänen esityksensä aikana. :)

   Poista

Lähetä kommentti