Matkakuumetta...

No nyt sitä matkakuumetta pukkaa!
Kun ei ollut kesällä lomaa, niin jossakin välissä se pitää ottaa. Ja mikäs sen parempi syy lomailla kun synttärit, Miehen nimittäin! <3 Alunperin oli tarkoitus lähteä kahden viikon matkalle, mutta työt ei nyt yksinkertaisesti anna myöten... Ehkäpä keväällä tehdään toinen matka ;)

kuva weharit
Mietinnän alla on Madeira, joka käsittääkseni on hieno vaelluskohde. Vehreä ja kiva Portugalille kuuluva saari. Plussaa siitä, ettei siellä ole vielä tullut käytyä :) Kuvat on ainakin tosi kivoja, luonto varsin monipuolinen ja lämpötila näyttäisi olevan miellyttävä.
kuvat Madeira / Aurinkomatkat
Toinen vaihtoehto on perinteinen Mallorca, sielläkään ei ole ikinä tullut käytyä. Kai sekin pitäisi käydä ja kokea? Ja ainakin blogeja lukiessa on vastaan tullut vain hyvää. Matkailukohde Santa Ponsa ainakin näytti kuvissa oikein rauhalliselta ja mukavalta.
kuvat: Mallorca / Aurinkomatkat
Vaan onhan noita ihania paikkoja maailma pullollaan..huokailen, ja surffailen... Kaikki ihanat Seychellit, Barbados, Malediivit...ooh, valkoista hiekkaa ja ihana meri....

kuva: weheartit
Nyt vaan plussaa ja miinusta kehiin, niin saisin aikaan päätöksen! Tai voihan se olla että loppumetreillä mieli muuttuu ihan tyystin?!?  Ja mennäänkin vaikka Pariisiin ;)

Kommentit

 1. Olimme Mallorcan Santa Ponsassa n. 5-6 vuotta sitten ja tykkäsimme, kaupunki kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä. jopa minä uskalsin ajaa siellä vuokra-autolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tällä(kin) kertaa haluaisin käydä sellaisessa paikassa, missä ei ole käyty. :)

   Poista
 2. Kummassakaan en ole ollut, mutta madeirahan on hiukan samanlainen kuin Azorit, jossa olimme kesällä, ihana paikka. Kyllä se hiukan niin on, että mitä enemmän sitä matkustelee, sitä enemmän tekee mielikin. Jotain pientä kaupunkireissua voisi katsella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Azoreita me katsottiin, mutta ne matkat ei m i t e n k ä ä n mahtuneet viikkosuunnitelmiin :( Se näyttää niin upealta kuvissa! Ehkäpä keväällä sinne :)
   Matkustaminen on ihan superhauskaa!!

   Poista
 3. Pariisi kuulostaisi kyllä NIIN ihanalta, mutta miksei ei noi toisetkin kohteet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, Pariisi olisi ihana... ja jos me ei nyt mennä, niin varmasti ennen ens kesää :)
   Sinne on kuitenkin nopea pyrähtää! :)

   Poista
 4. Mallorca on aivan ihana saari. Pari kertaa olemme käyneet Mallorcalla Alcudiassa. Palman kaupunki on upea kaupunki, vehreine puineen ja vanhoine rakennuksineen ja tietenkään unohtamatta mahtavia shoppailumahdollisuuksia.

  Pariisi on kuitenkin pariisi:) Itse pääsen sinne ensi keväänä eka kerran 20-vuotishäämatkalle. Tätä matkaa odotan innolla, koska Pariisi on ollut minun unelmien matkakohde vuosia.

  Löysin blogisi vasta kesällä, mutta nyt seuraan sitä säännöllisesti. Kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos näteistä sanoista. :)
   On vähän vaikea päättää minne menisi... Luultavasti mennään sinne, minkä vapaa viikko (tai pidempi viikonloppu) mahdollistaa :)

   Poista

Lähetä kommentti