Mustaa ja tummansinistä

Kiva, kiva! Tänään on tiistai. Tai siis tavallinen tiistai tämä on. Toimistotätinä menee tämä päivä. Pitäisi pystyä puristamaan itsestään suuria ajatuksia paperille huomista varten. Eipä siinä mitään. Puristetaan. Eikös timantitkin synny suuren paineen alla!?! :)

Päällä uusi neule, Mexx
Eilen illalla yritetiin tiirailla niitä hienoja perisdejä, mutta ainakin meillä oli taivas aikalailla pilvessä. Tytär oli bongannut niitä ihan mukavasti sunnuntaina, jolloin taivas olikin kirkas.  Mitenhän muualla Suomessa, näkikö kukaan?
Eilen rymyttiin, kun kannettiin tavaroita paikasta A paikkaan B. Eli vietiin väliaikaiseen asuntoon isoimmat tavarat. Tänään ja huomenna viedään välttämättömät pienet tavarat, eli astiat, tekstiilit jne.

Aikas märkä oli nurtsi...
Me varmaan maalataan viikonloppuna olohuone-keittiö-eteisen seinät valkoiseksi. Asunto on tosi tumma ja pimeä. Seinät on tällä hetkellä sellaiset myyränväriset, tiedättekö, harmaa-ruskeat. Ja ne imee kyllä kaiken valon mitä huoneisiin tulee. Eikä sitä paljoa tule, nimitäin asunto on alimmassa kerroksessa ja ikkunat on kallioseinämää päin, eli "montussa".
No joo, pieni kauneusvirhe tämä on tässä kokonaisuudessa. Hyvä että saatiin kiva asunto rempan ajaksi! :)   Iloista ja mukavaa päivää kaikille!

Kommentit