Onneksi oli viikonloppu...

Olo oli perjantai-iltana kuin jyrän alle jääneellä... Viime viikko oli aikas kiireinen ja "paineistettu". Joten viikonloppu meni lähinnä "toipuessa".
H&W bleiseri
Ei tehty kyllä paljoa mitään. Syötiin ja torkuttiin telkkarin ääressä. Ulkoiltiin, saunottiin ja pötkötettiin sohvalla. Ei mitään aikuisten vakavia pakollisia juttuja. Ei jaksettu, viitsitty, eikä kyllä haluttukaan. Kun kerta ei ollut pakko. Lepo teki hyvää.
Kävin lauantaiaamuna kampaajalla, joka hoiti mun harmaan tyvikasvun/ hopeaongelman/ luonnon vaaleat piiloon. Seuraavat kolme-neljä viikkoa menee taas nätisti. Kyllä nämä hiukset vaalenee pikkuhiljaa ja ensi keralla värjätään jo niskan porrastettu osuuskin.
Mutta iloa, iloa! Tällä viikolla voin jo mennä jumppaan! Murtunut varvas on ok, eikä vihoittele. Se sietää jo reipasta askeltamista ja joustoakin. Hyvä hyvä! Kamat on kassissa, enää ei vaadi muuta kuin salin oven avaamisen ;)


Välipalaa töissä, olisiko viime viikolta. Marjat on kyllä ihania!
Tästä se taas lähtee! Mukavaa ja reipasta viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Lepo tekee kyllä aina välistä tosi hyvää. Ihanan näköinen tuo sun aamiainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Lepo on sopivissa määrin oikein hyvä juttu!

   Poista
 2. Itsellekin ensimmäinen työviikko loman jälkeen otti yllättävän koville - viikonloppu menikin levätessä. Nyt oli jo ihan toisenlainen tytinä aloittaa tämä viikko. Lepo tekee ihmeitä!
  Kiva tuo väritys hiuksissasi!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, välillä viikot on rankkoja. Ja varsinkin kun mun työ on vielä aika uusi, niin se luo omanlaisensa jännitteen siihen. Kaiken lisäksi olen vähän ylisuorittaja, joten siitähän sopiva keitos syntyykin :)
   Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista

Lähetä kommentti