Tämäkin viikko meni hujauksessa...

Aika märäksi muuttui sää heti koulujen alettua. Lapsille "kurjuuden maksimointia"! Tajusin muuten, että mulla ei vieläkään ole sadetakkia?!? Kumpparit sentään löytyy, muttei takkia... Se pitäisikin yrittää viikonloppuna käydä "jostakin". Ja iso sateenvarjo kans pitää hankkia! Edellinen vetelee viimeisiään. Seuraava tuulen puuska ei tee sille hyvää :)
Mekko S.Oliver
Ihmeellistä, miten tämäkin viikko on mennyt niin nopeasti, ettei millään uskoisi. Ihan piti tarkistaa allakasta, että on se torstai. Mihin nämä päivät oikein menee? Ja vauhti vaan näyttää kiihtyvän mitä pidemmälle syksy kuluu/ikää tulee...
Töissä pitää koko ajan muistuttaa itselleen, että käy välillä kävelemässä. pakotan itseni hakemaan  vettä tai teetä, jotten koko ajan jumita nenä kiinni tietokoneessa. Selkä ilmoittelee kyllä, ettei ole toimistotäti taas käynyt salillla pariin viikkoon. Ryhtiä, ryhtiä! 
Muistelen, että yhdellä mun edeltävällä työpaikalla oli fiksusti järjestetty "seisomapalaveripöydät". Kätevää, kun suurin osa ihmisistä istuu kuitenkin työpäivät, niin voi alle puolentunnin paltsut pitää seisoen. Ei tee varmaan kenellekään huonoa? Tätähän voisi ehdottaa nykyiseen paikkaankin...
kampaajakin pitäisi tilata...
Tilasin ajan instruun. Mun on pakko käydä näöntarkastuksessa, kun lukiessa kirjaimet sumenee... vaikka lasit onkin päässä! Siitäpä tuleekin sitten jännää, kun pitää yrittää päättää minkälaiset lasit sitä tällä kertaa haluaa. Ja "iän puolesta" ne voi kyllä lykätä mulle monitehotkin. Saa nyt nähdä :)
Kaikille mukavaa torstaita, huomenna on jo perjantai!

Kommentit

 1. Kaunis mekko. Ihana väriläiskä tuo helma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Ja voitko kuvitella, se punainen raita on melkein oranssi! Hih! :)

   Poista
 2. Mekko on kyllä hyvin kaunis! Joko muuten sadetakki on löytynyt? Jos hyviä vinkkejä on tarjolla, niin otetaan ilolla vastaan! Pakko kai ostaa ihan rehellinen sadetakki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikös vaan olekin! Ja se on tois mukava päällä :)
   Eipä ole sadetakkia, ei. Ja luulen että ostan sellaisen ihan tavallisen. Joko Lindexin mustan, tai Rukan Marilynin, joka myös taitaa olla musta...

   Poista
 3. Hyvännäköinen mekko ja nainen sen sisällä! Mäkin tarttisin uudet lasit. Näkö ei ole muuttunut, mutta pokat ovat vähän out... Mutta ensin korjataan hammas ja hankitaan purentakiskot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään mekosta tois paljon, vaikka alkuun arastelinkin sitä.
   Olen kyllä aika varma siitä että lasit joutuu uusimaan.
   huoh, hammaslääkäriin pitäisi täälläkin mennä...

   Poista

Lähetä kommentti