Tsihuu, perjantai!

Tämähän tietää viikonloppua! Työviikon viimeinen päivä. Eikös vaan olekin niin, että perjantaisin työpaikalla fiilis on ehkä hiukan väsynyt, mutta ihmiset on kuitenkin iloisia!! Työkaverit hassuttelee enemmän ja työt sujuu. 
Eilen oli henkilöstökyselyä seuraava kehityspalaveri. Piti (niin kuin aina...) pureutua kipupisteisiin ja löytää helmet.  No kuitenkin, siinä oli erilaisia ryhmätehtäviä, ja ehdottomasti kivointa oli, kun kaikki sanoi, että työkaverit on parasta. Että iloiset kasvot ja silmiin katsominen, tervehtiminen ja jutustelu on parhautta. Ja se on totta!  
No ensi viikolla on kuitenkin menoa Helsinkiin, tällä kertaa seminaariin. Joudun varmaankin menemään jo edellisenä päivänä, kun pitää heti aamulla olla tikka terävänä. Ja tulehan tässä nyt käytyä Finlandia-talossa. Juu, en ole ikinä käynyt.

Heh, olen ehkä lauantaina menossa hippaamaan nostalgiatyyliin... Paikallisessa "aikuispaikassa" on Ressu ja Jussi! Jahuu! Näin (ja kuulin) ne reilu vuosi sitten Turussa (tai Tampereella) ja eturivissä hoilasin mukana :) Parasta tässä on se, että mun tytär lähtee mukaan! Hih!
Pääsee laulamaan prinsessaa... ;)  Ja jos en pääsekään, niin youtube saa korvata!
Mutta hei, kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

Kommentit

 1. Kiva asu! Ei ole tylsä, vaikka on kokonaan musta. Oma vaatekaappini on pääosin musta ja välillä mietin, että näytänkö ihan tylsältä ja synkältä ja huomaako kukaan, että minulla edes on eri vaatteet päällä, mutta kun nyt katson tuota asua, niin uskon, että ehkäpä itsekin näytän (ainakin joskus) ihan hyvältä! :)

  Ja tuohon kommenttiisi työpaikasta: kyllä ihmiset tekevät työpaikan ja fiiliksen. Mielenkiintoisimpiakaan työtehtäviä ei jaksa päivästä/vuodesta toiseen, jos ympärillä on myrtsejä naamoja ja toisaalta taas hyvä työporukka auttaa jaksamaan ne vähän huonommat ja haastavammatkin hetket.

  Ihanaa viikonloppua! <3

  PS: En ole tainnut koskaan aikaisemmin kommentoida blogiisi, vaikka olen hetken jo kirjoituksiasi lukenut. Ihana, elämänmakuinen blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon hyvänmielen palautteesta ja sanoista! :)

   Mustaa on hyvin usein itsellänikin päällä, ja toisinaan tuntuu että "aina" näyttää samalta.

   Vaikka henkilöstökyselyjen tarpeellisuus herättää mielipiteitä suuntaan ja toiseen, niin poikkeuksetta tuloksissa hyväksi asiaksi nousee työkaverit. Ja sitä nimenomaan pitäisi ehkä tulosten perkaamisessakin korostaa vielä enemmän. Koska työpaikka= ihmiset, jotka on siellä. :)

   Renota ja mukavaa viikonloppua Sinulle! :)

   Poista
 2. Kyllä hyvät työkaverit vaan ovat työpäivien suola, etenkin perjantaisin kun meillä ainakin nauru raikaa jo kunnolla siinä vaiheessa. Ja hyvä niin <3

  Oikein hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin :)
   Ihanaa viikonloppua tuoreelle Rouvalle <3

   Poista
 3. Todella kiva kokomusta asu ! Eikä olenkaan tylsä. Upeat nuo kukat taustalla.

  Kyllä työkaverit merkitsevät paljon ja ihmisethän ne luovat työpaikan ilmapiirin. Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   En voi lakata ihastelemasta noita kukkapuskia, ne on vaan niin kauniit.
   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. Kyllä tää viikko meni ihan hujauksessa. Rouva tyylikkäänä & hauskana kuten aina:) Mukavaa keikkaa, pistähän jalalla koreesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tämä aika kuluu vaan nopeammin ja nopeammin...itse ei meinaa pysyä perässä :)

   Poista
  2. katsotaan nyt jos pääsee hippaamaan! :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Kyllähän musta sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen... ihanan tyylikäs aina! Onhan ne duunikaverit se työpäivän helmi useimmiten, ja jollei olisi, niin mitä siitäkin tulisi;) Mukavaa viikonloppua ja kivaa hipatusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, musta on kyllä helppo yhdistää mustaan! ;)
   Kivaa viikonloppua Sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti