Tyyli kohdalleen...

Ihania mekkoja löytyi etsy.com sivustolta. Pistin hakusanaksi 1950s ja 1960s full skirt dress. Hakutuloksena tuli hurja määrä sekä uusia, että vintage mekkoja. Nämä, jotka tähän napsin oli hinnaltaan 50-150 euron välillä.
 
Olisipa aika ihanaa kun oppisi käyttämään mekkoja. Voisikohan tämän tyyppisiä käyttää töissä? Vai onko nämä liian erikoisia ja ihmeellisiä?
Näiden kanssa kävisi neuletakki tai boleromallinen jakku. Tällaisia kauniita ja naisellisia mekkosia. Toisalta, ei tällainen varmaan kamalan vaikea olisi ommellakaan. Varsinkin jos pyytäisin mun äitiä vähän auttamaan. Vielä kun kaavat jostakin saisi kaivettua...
No joo, haaveiluhan ei maksa mitään :) Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

Kommentit

 1. Aivan upeita, mutten kyllä itse osaisi pukea töihin noin prameita - paitsi ehkä nuo kaksi alimmiasta. Mieltäisin ne ylemmät ennemminkin juhlavaatteiksi. Etsy on kyllä varsinainen aarreaitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan ylimmät on kyllä turhan juhlavia töihin... Mutta luultavasti keskirivin voisi jo toimistoon kelpuuttaa. Jättäisi pois liian monet alushamoset!! Alimman rivin harmaa on tosi kaunis :)
   etstyn sivuilla saa kyllä kulumaan aikaa, huh!

   Poista
 2. Kauniita ovat, kaikki. Olispa vielä se vyötärökin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat!
   Eikös vyötärön saa hämättyä tarpeeksi monella pönkkähameella!?! ;)

   Poista
 3. Kauniita ja naisellisia mekkoja. Nuohan juuri luovat illuusion kapeasta vyötäröstä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti