Valuvat sukkahousut

Silloin kun käytän hameita ja mekkoja, alla on melkein aina paksut sukkahousut, 100-200den ja värinä musta. Hyvin, hyvin harvoin käytän muita.
mekko S.Oliver, kengät Gabor, laukku ToS
Aamulla kun avasin uuden pakkauksen ihmettelin, että onpas ison näköiset. Ja jotenkin liian pitkät ja...noh, leveät. Pistin ne kuitenkin jalkaan kun ajattelin että ehkä on uusi malli...tai jotain.

No ei ollut. Otettiin asukuvatkin ne jalassa ja kävelin autolle, niin nehän oli jo makkaralla/kurtussa nilkoissa. Voi jee...
kuvat otettu väliaikaisella parvekkeella
Takaisin sisälle, ja vaihtamaan toiset. Olin ostanut useamman parin samanlaisia, ja vähän puolipaniikissa kiskaasin ulos ne uudet paketista. Heti näki että ne on oikean pituiset ja kokoiset. Jess! Eikun sukkikset jalkaan ja menoksi.
uusi tuoksu, vihdoinkin!! Tämä on ihana!!!
Mitä tästä opimme. Emme mitään. Jos valmistaja on pakannut vääränkokoiset sukkikset pakkaukseen, niin ei auta kun vaihtaa toiset. Onneksi oli varalla.   Nyt pitää vaan keksiä mitä niillä liian isoilla tekisi...

Kommentit

 1. Tuttu juttu - niinkuin sekin kun sukkisten haaraosa jää polviin;)
  Tuo mekko on kaunis - ja minulle liian lyhyt, kun sitä sovittelin.
  Mukavaa viikkoa, Annu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, pyrinkin pitäytymään samassa merkisä kun hyvä löytyy! Nyt vaan sattui niin, että toiset oli ihan ihmeellisen kokoiset!?!
   Mekko on kyllä nätti ja pidän siitä paljon.
   Mun piti ostaa isompi koko, jotta takalisto mahtui siihen..ja vastaavasti vyötäröltä piti sitten ompelijan kaventaa :)
   Kivaa viikkoa Sinulle myös :)

   Poista
 2. Ei muuta kun arvontaa suorittamaan : D. Sukkahousut ovat olleet aina lähes kirosana minun ja siskoni keskuudessa ; ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo...arvotaan liian suuret sukkahousut, krran pidetty 10 minuuttia jalassa! - Varmaan olisi hurja osaanotto ;)

   Sukkikset ei kyllä kuulu lempparivaatteisiin, ja aina kun tulen kotiin niin ne lähtee kyllä heti päältä :)

   Poista
 3. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin sukkahousut eivät istu! Joko ne ovat liian suuret tai liian pienet. Tai muuten sopivat mutta housuosa yltää kainaloon asti :)
  Leppoisaa viikonalkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Liian pienet sukkahousut on myös kamalat. Niitä kun vimmalla kiskoo ylöspäin, niin varpaat käpristelee epätoivoisena toisessa päässä...
   Kivaa viikkoa Sinulle :)

   Poista
 4. Valitettavasti sukkahousujen koko on todelista arpapeliä. Jos valmistaja on pakannut laatikkoon väärän kokoiset, niin ehdottomasti palauttaen kauppaan vaan. Kyllä saman merkin saman kokoiset sukkahousut pitää olla oikeasti samaa kokoa. Eri valmistajilla taas on ihan erilaisia käsityksiä koko merkinnöistä. Itsellä kävi kanssa joskus, kun ostin paksut puuvillasukkahousut, normaalisti käyttämääni kokoa. Millään konstilla niitä ei saanut lähemmäksi kuin 20 sentin päähän haaroista. Leveyssuunnassa olisi kaverikin mahtunut mukaan. Eli kun löydät hyvän malliset sukkahousut, kannattaa pysyä niissä. Jos niissä on sitten valmistajasta johtuvia väärän kokoisia tuotteita, niin kauppaan vaan takasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpapeliä tosiaan! Ne liian suuret oli täsmä samanlaisessa pakkauksessa kun ne sopivat. Ja samasta kaupasta ostettu, ja samalla kertaa.
   Mä sanoin kyllä miehelle kun avasin sen (vääränkokoisten) pakkauksen, että sukkikset näyttää hurjan isoilta...niin kun ne sitten olikin. Pituutta oli ihan hurjasti, eikä ne olleet napakat, vaan jalat vaan hulahti niihin...
   Yleensä nämä on olleet hyviä, enkä aio nytkään merkkiä vaihtaa. Harmittaa vaan, kun kokoa ei pysty varmistamaan muuta kuin avaamalla pakkauksen. Mutta pieni harmi tämä oli, kun onneksi oli toiset samanmoiset. Ja uskon kyllä että ne saa vaihdettua...vaikkei kuittia nyt olekaan mukana. :)

   Poista
  2. Yksi hyvä vaihtoehto, jos mies sattuu olemaan selvästi sinua pidempi, on lahjoittaa ne sukkahousut miehelle. Nykyään kun on miehillekin tarjolla sukkahousuja, niin pääsisi helposti testailemaan tuollaista uutuutta.

   Poista
  3. Heh, kiitos vinkistä. Luulenpa että hän ei juurikaan innostuisi ajatuksesta. Varminta taitaa olla kiikuttaa ne takaisin sinne kauppaan :)

   Poista
 5. Apua, onneksi huomasit kotona ja sait vaihdettua toiset. Mekkosi on todella kaunis ja sopii sinulle hyvin.
  Tuo tuoksu on yksi lemppareistani ja olen käyttänyt sitä jo monta pullollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten sellaiset kurtut nilkoissa ettei mitään rajaa...
   Mekko on kllä nätti, kiitos :)
   Ja tuoksu on iiiihana!

   Poista
 6. Oi kun kaunis mekko! Sopii sinulle niin kovin hyvin <3
  Sukkahousut ovat kyllä monesti hankalat kapistukset! Etenkin ne väärän kokoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista <3
   Juu, sukkisten koko, jos heittää suuntaan tai toiseen, tekee päivästä varsin epämukavan. huh!

   Poista
 7. Arpapeliä toden totta. Varsinkin halpis sukkahousujen kohdalla. Viimeksi keväällä ostin paksut kuviosukkahousut, joiden vyötärönauha ylsi kainaloihin saakka (halpis merkkiä siis). Ellei liian pienet, niin sitten liian suuret. Edelliset valuu ja jälkimmäisiin tulee kurttua nilkkoihin. Nilkkarutut siedän, mutta jatkuva sukkahousujen nostelu ottaa päähän. Siksi ostankin lähes aina sukkahousuni yli omien mittojen. Merkkisukkahousuissa kokomerkinnät yleensä pitävät paikkansa, ja olen havainnut että yleensä niissä on reilunmittainen sääriosa, mutta pysyvät nätisti paikoillaan.

  Omat suosikkini olen sukkahousujen maailmasta jo löytänyt. Monet merkit on tullut kokeiltua. Ja muutamista merkeistä en varmaan ikinä luovu. Ale-koreistakin voi tehdä yllättäviä löytöjä, kuten markettien ym. halpis-hyllyistäkin. Mutta kyllä merkkisukkahousut on se ykkösvalinta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti