viikon toinen päivä...

No niin, eilen alkoi jo säpinä töissä ja kalenteri alkoi täyttyä kiitettävää vauhtia. Ihanaa kyllä, kun kaikki on tulleet paikalle. Lomalta palaajilla taisi eilinen mennä suurelta osin sähköposteja lukien ja poistellen. Ja koska on paljon ihmisiä paikalla, ja ilmastoinnin mitoitus on kohdallaan niin eipä ole enää kylmäkän!! :)
Whiiten söpö kauluspaita
Perjantaina pitääkin lähteä käymään Hyvinkään asuntomessuilla. Taitaa olla melkein viimeinen mahdollisuus, eikös ne lopu nyt viikonloppuna? Lähdetään työkaverin kanssa junalla aikaisiin aamulla, niin ehditään illaksi kotiin ;) 
Käytiin eilen pikaisesti katsomassa yhtä (väliaikais)asuntoa jota meille tarjottiin. Ehkä otetaan tämä. 3h+k+s, töihin 2km kävellen, lenkille ja järvenrantaan 100m... 
Talo on rakennettu 90-luvun alussa ja sen huomaa värityksestä. Kylppäri on mintun vihreä, samoin osa keittiön kaapin ovista ja listoista. Mutta eipä se mitään. Kai sitä voisi mintunvihreää katsella 4 kk ajan :) 
On meillä vielä toinen vaihtoehto, jota mennään tänään illemmalla katsomaan. Aika uusi kaksio, ja siitä ei ole kuin 500 m töihin ja 100 m salille!! :) 
Huh, eipä tarvinnut ostaa asuntoa neljän kuukauden ajalle!! Pitää varmaankin jossain välissä aloittaa pakkaaminen... blääh...

Kommentit

 1. Meilläkin alkaa putkiremontti vielä tämän vuoden puolella ja evakkoon pitää lähteä. Onneksi meillä on sen ajaksi jo tosin paikka minne mennä, että ei ole silleen stressiä. :) Mutta onhan se aina ikävää väliaikaisesti muuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun saitte paikan hyvin järjestettyä. Meillekin onneksi saatiin väliaikaisratkaisu suht kivuttomasti.
   Sinne väliaikaisasuntoon kun vie vain välttämättömät, ja osan jättää omaan kotiin...niin veikkaan että tavarat on aina väärässä paikassa ;)

   Poista
 2. Onpas kiva asukokonaisuus. Ja kiva, ettei töissä ole enää kylmä, on kivempi tehdä töitä kun ei palele :)

  Toivottavasti asuntoasiat järjestyvät :) Muuttaminen on aina operaatio, saati sitten väliaikaismuuttaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ja on kylllä ihanaa kun ei palele!
   Asuntokin järjestyi, ja onneksi sinne ei tarvitse roudata kaikkia tavaroita. Vain välttämättömimmät :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin aika kiva! Tykkään kovasti :)

   Poista

Lähetä kommentti