Aamulenkillä

Amatööribloggari-wannabe-edes-perustason-kuvaaja, siis minä, kävin aamusella lenkillä Miehen kanssa. Älysin napata kameran ja sainkin napsittua pläjäyksen aika sinisiä kuvia.
Ulkona oli muuten niin hienoa ettei oikein tiennyt miten olisi. Lämmin ja aurinkoinen sää sai kyllä suupielet väkisinkin hymyyn. Ja lenkin reipas tahti oli nautinto.
Kun kahdeksan aikaan lähtee liikkeelle, kaupungin äänimaailma on nautinnollinen. Ihmisiä, ja varsinkin autoja on vähän liikenteessä. Tosi ihanaa kun korvat saa levätä. Tai noh, mä taisin pajattaa koko ajan, ja Mies joutui kuuntelemaan, joten ei nyt ihan hiljaista ollut.
Satamassa kahvilla
Käytiin myös satamassa kahvilla. Oli oikein mukava istuskella auringonpaisteessa ja lueskella Hesaria. Siinä oli juttu perheestä, joka oli ostanut vanhan meijerin jostakin maalta ja sitten kunnostaneet sen hienosti kodiksi itselleen. Elikkäs, tämä ihminen (siis minä) tahtoo taas maalle...Etuovi.comiin taitaa olla tänään asiaa. Sen verran kiva ja inspiroiva projekti oli heillä.

Lenkin jälkeen Mies lähti heti parin tunnin tennissessioon (kun se firmakilpailu taas lähestyy, niin porukka joutuu trenaamaan!) Sillä aikaa minä sukellan lueskelemaan blogeja kun ei juuri ole olllut aikaa käydä päivityksiä katsastamassa. Viime viikko oli todella kiireinen. Siispä jouduin jättämään harrastuksia, kuten blogia ja netissä roikkumista hieman vähemmälle- aikaa kun ei ole kuin se sama 24h/vrk. Ja välillä pitää nukkuakin.

the tönö... mikähän tämäkin alunperin on?
Koko syksy tulee olemaan kohtuullisen hektinen, sillä lauantait taitaa mennä enimmiltä osin erinäisissä koulutuksisssa. Vaan eipä tuo haittaa, itse olen aikatauluni laatinut, ja nyt pitää vaan sopeutua :)
Rantaraitin varrella on nämä kivet, jotka Miehen mielestä näyttää hautakiviltä? Mun mielestä nämä on kivoja, vaikkaikin täytyy myöntää, että ovat yleisilmeeltään synkähköjä.

Mutta hei, oikein mukavaa sunnuntaita teille kaikille. Ja kiitos, että jaksatte käydä täällä kurkkimassa, vaikken ihan se aktiivisin bloggaaja taida ollakaan :)

Kommentit

 1. Voi kun upeita kuvia, kauniin sinisiä!

  Oikein mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona on kyllä ihan mahtava sää :) Ja aamu oli kyllä kaunis!
   Suloista sunnuntaita Sinulle! <3

   Poista
 2. Sinulla on tosi kiva blogi. Käyn täällä säännöllisesti, vaikka olenkin hieman laiska kommentoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nätistä kommentista Eilamari :)

   Poista

Lähetä kommentti