kaupunkiloma varattu - check!

No niin, sainhan jotain aikaankin! Eipä onnistunut viikon mittainen matka, vaikka kuinka yritin kalenteria väännellä. Mutta sain sentään pari lyhyempää pätkää kiilattua kaiken hässäkän väliin.
Nyt matkustetaankin paljon kehuttuun kaupunkiin, jossa ei ole tullut käytyä.
Lokakuussa mennään Miehen kanssa Budapestissa. Ostin Mondon kaupunkioppaan hänelle "synttärilahjaksi", ja kylkiäsienä sitten sen matkan (tietenkin). Meidän piti oikeasti tehdä elämää suurempi matka, mutta noh...se nyt siirtyi... 
kuva lainattu täältä
Ihan ehdottomasti käydään (pakollisten nähtävyyksien lisäksi) kauppahallissa ja sitten käyn yhdessä "soppabaarissa" ( Leves.) jonka yksi nuori mies perusti muutama vuosi sitten. Näin siitä jutun telkkarissa, ja mä haluan kyllä nähdä paikan livenä ja testata tarjonnan.
kuva lainattu täältä
Ja joulukuussa sitten itsenäisyyspäivän aikaan jonnekin muualle. Pariisi, Kööpenhamina ja tai sitten joku kaupunki Saksassa houkuttaisi.  Keväällä toivottavasti jonnekin lämpimään, tai kaaaaauas ja mielellään pidemmäksi aikaa kuin viikoksi. Pitää vaan tehdä kalenteriin tarpeeksi ajoiss buukkaus.
Sattuipa silmään tilinauhan kertyneet lomapäivät. Jo 10 kappaletta! Jeeee! (Eikös tällaisestakin saa iloita!?!) Mukavaa syksyn jatkoa kaikille! Täällä matalaliito jatkuu....

Kommentit

 1. Voi, Budapest on yksi lempikaupungeistani. Muutaman kerran olen käynyt, viimeksi viime marraskuussa - ja sinne vielä palaan, jos Luoja suo;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! Kaikki kyllä poikkeuksetta kehuu kaupunkia tosi paljon. :) Kiva kiva!

   Poista
 2. Budapest on kyllä ihana kaupunki,hyvä valinta!Siellä riittää huikeita nähtävyyksiä ja kauppahallin tunnelma täytyy ilman muuta kokea.Tuo on kyllä mukava hetki,kun on viimein matkan valinnut ja varannut sen.Huippufiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess! Hyvä että valinta on onnistunut. Nähtävää ihan varmasti on, ja sitä kauppahallia odotan ihan tosissaan. Ooh, ja hyvää ruokaa ja kahviloita :)

   Poista
 3. Moi, Budapest on kiva kaupunki. Käykää spa-hoidossa. Nauttikaa kiireettömyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun kaikki kehuu :)
   Ehdottomasti nautitaan ihan täysillä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikös kuulostakin :) Ihan täpinöissä olen!!

   Poista
 5. Voi Budapest on ihastuttava kaupunki joka ehdottomasti kannattaa kokea :) Meillä on joulukuussa vuorossa Berliini, sitä tässä odotellessa. Välissä pari yötä Tallinnassa lokakuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan mahtavaa, kun kivoja paikkoja on näin lähellä missä voi piipahtaa! Miedän pitäisi vielä päättää minne mennään joulukuussa...
   Berliinissä ei ole tullut käytyäkään :)

   Poista
 6. Voi, hieno kaupunki, joka tuli tutuksi vuoden Unkarissa opiskellessa 1991. Mahtaa olla muuttunut siitä ajasta, kun itäblogin maat pääsivät irti neukkuikeestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmaan on hieno kaupunki! Ja luulenpa että on saattanit jonkinverran muuttua v-91 jälkeen ;)

   Poista
 7. Täällä toinen, joka myös varasi matkan Budapestiin lokakuulle. Olen kuullut paikasta paljon kehuja, joten täytyyhän se itsekin nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kehuja olen vain kuullut! hih, ehkäpä törmätään siellä?!?

   Poista
 8. Hyvät on suunnitelmat rouvalla;) On kiva kun on jo tulevallekin suunnitelma niin sitten on jotain mitä odottaa ja työntekokin maistuu entistä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin! Hyvin suunniteltu on puoliksi jo toteutettu! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)

   Poista

Lähetä kommentti