Sunnuntai

Miten se mun Mies on tänään niin väsy? ;)
Jotenkin taisi tennis, petanque ja saunominen ottaa koville... Sain kuitenkin "raahattua" lenkille aamusella... vai olikohan jo aamupäivää?

jopas mamman kasvot punoittaa?!?
Iltapäivällä käytiin tyhjentämässä "oikean kodin" varasto loppuun. Varastotiloissa alkaa heti huomisaamuna asbestin purku, joten kamppeet oli parempi roudata alta pois.

Ja niitä uunijuureksia syötin sitten tänään miehelle. Kaikkia ei tullut kuorittua ja paloiteltua eilen niin äkkiäkös niistä tuli ruoka kahdelle. Jälkkäriksi vielä uuniomppuja vaniljakastikkeen kanssa. Perus syksyinen setti.
Puhelinkuvia tällä kertaa...
Tänään alkaa muuten Silta-sarjan uusi kausi, mutten mä sitä vielä tänään katso. Vielä pitäisi yksi strategiatehtävä vääntää kasaan tiistaille... oma moka, mutta taitaa tulla pitkä yö. Äidin sanoin, sen minkä taakseen jättää, sen eestään löytää...so true...huh...

Kommentit

 1. Kivoja syksyisiä kuvia ! Uuniomenat vaniljakastikkeella kuulostaa hyvältä, tulee lapsuus mieleen :)
  Uuden Sillan eka jakso oli hyvä, tykkään näyttelijöistä ja on kiva katsoa jotain muuta kuin niitä ainaisia jenkki sarjoja.

  Mukavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka taivas olikin tosi harmaa, niin puiden lehdet väritti kauniisti maisemaa :) Ja sää oli varsin raikas lenkille :)
   No siksi minäkin tykään sillasta, kun se ei ole ihan täysin tietyn mallin mukaan tehty.

   Poista
 2. Onpas siellä kivan raikkaita syyskuvia!
  Uuniomput ovat kyllä hyviä, voisikohan niitä laittaa joku päivä itsekin (suunnittelen kovasti leipovani ja tekeväni aina, saa nähdä miten käy).

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sää oli oikein raikas :)
   Uuniomenat/omenapaistos yms on kyllä niin hyvää! Tänään tein mustikkakukkoa kun piti saada pakastin tyhjäksi. Huomenna taas omenia :)
   Kivaa viikkoa Dahlialle!

   Poista

Lähetä kommentti