Syyskuinen tiistai

Minulla piti olla kehityskeskustelu tänään... mutta se keskeytyi 10 minuutin jälkeen. Oli kummankin osapuolen vähän pakko tarttua kiirushommaan, ja heti. Kriisiä ja strategiaa... tiedättehän, sellainen kun putoaa ykskaks yllättäen syliin niin se pitää vaan hoitaa.
Töihin menossa, lainakodin pihassa napattu kuva
Mut hei, ei hätää, homma hanskattiin nopeasti ja saatiin asiat rullaamaan. Ehkä pikkasen kuitenkin verenpaine nousi ja sydän tykytti vähän ylimäräistä... Mutta parasta on se, että tästä saa kehitysprojektin aikaiseksi. Iso harppaus eteenpäin!
Tänään sain myös tietää, että yksi mun projekti alkaa, ja mä oon niin iloinen! Pääsee mahtavien ihmisten kanssa toteuttamaan hienoa juttua :) jippii!!!
puhelinkuvia...järkkärin laturi on kotona, teipattujen ja muovitettujen ovien takana...
Huomenna aamulla  5:20 junalla kohti Helsinkiä ja sitten ensimmäiselle koulutusjaksolle yhdestä isommasta kokonaisuudesta.  Odotan mielenkiinnolla luentoja ja tietenkin kurssikavereiden tapaamista.  On muuten aika hienoa, kun työnantaja katsoo että, koulutus on tarpeellista ja panostaa siihen. Tätä ei tapahdu ihan joka yrityksessä...kokemusta on siitäkin.  
jokseenkin vakavalla naamalla rappukäytävässä, heh... pitäisiköhän aloittaa huulipunan käyttö?!?
Nyt pitää varmaan aloittaa esitehtävän tekeminen. Se pitää palauttaa heti aamusta... Otso Karhun sanoin : jepjep... Päivän vuodatus taisi olla työorientoituneen ihmisen näköinen ;)

Kommentit

 1. Joo huulipunaa vaan huuliin, johan näyttää pirtsakammalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sellaista väritöntä ;) heh...

   Poista
 2. Kaunis asu ! Tykkään tuosta kultanappisesta takistasi, itselläni on vähän samantapainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Takki on kyllä tosi nätti ja käy monenlaisten vaatteiden kanssa :)

   Poista
 3. Klassisen tyylikäs asukokonaisuus, tykkään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti