Voihan budjetti...

Nyt taitaa olla monessa yrityksessä, SE aika vuodesta. Väännetään budjettia kasaan. Viilataan ja sorvataan. Pistetään nollat ja pilkut paikalleen. Tarkastellaan, mietitään ja taas tarkastellaan. Ainakin meillä.  Samaan aikaan mietitään ensi vuoden tarjoomaa, asiakkuuksia ja hintoja...
Päällä taas Nanson mekko ja Gaborin balleriinat
Vapaa-aika on kortilla ja tuntuu ettei öisin saa tarpeeksi unta, vaikka seitsemän tuntia nukkuukin. Nyt ihan oikeasti huomaa, ettei sitä kesälomaa ollutkaan. Vai johtuukohan tämä tästä syksystä. Mene ja tiedä, mikä lie väsyväsy-kohtaus. Iltaisin pitäisi jaksaa etsiä matkaa (no ei jaksa), lukea jotakin hömppälömppää (ei jaksa) pitäisi liikkua (ei jaksa), käydä blogeija lukemassa (no vähän jaksaa, vaikken kyllä jaksa kommentoida) ja pitäisi vähän ehkä opiskellakin (pakko, vaikkei jaksakaan...)
Töissä varmaan luulevat, ettei mulla  muita vaatteita olekaan ;)
Viikonloppuna vietetään jokatapauksessa Miehen synttäreitä, ja siihen pitää kyllä vähän panostaa. Jos vähän leipoisi, silittäisi pöytäliinan ja kattaisi kauniisti. Hän on kyllä "ankarasti" kieltänyt juhlien järjestämisen, ja tätä toivetta noudatan. (Kakkukahvit saa kuulemma keittää...) Mutta jos meinaan ehtiä viikonloppuna leipoa, on parempi ryhtyä mars heti näin torstai-iltana vääntämään pari esitystä kasaan maanantaille. Muuten jäädään ilman kakkua :)
Kivaa torstai-iltaa! Huomenna on jo hip-hei-perjantai!

Kommentit

 1. Kaunis klassinen asu, sopii sinulle upeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ajattele, että en ennen käyttänyt mekkoja ollenkaan. ja nyt ne on ihan lemppareita (kaikki ne kolme...)

   Poista
 2. Täällä myös odotetaan viikonloppua, sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, käynpä nappaamassa ja teen tässä jonain päivänä!
   Rentoa viikonloppua!

   Poista
 3. Samat haasteet ja samat kiireet mullakin, huh huh! Mulle ei seitsemän tuntia unta riitä alkuunkaan, mutta silti kukun joka yö aivan liian myöhään :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hiukan mennään matalaliitoa :)
   Seitsemän tuntia on vähän unta, mutta pyrin pitämään edes siitä kiinni.
   Kivaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Kyllä tuota mekkoa kelpaa käyttääkin! Se on niin kaunis ja istuu sinulle kuin nakutettu. Ja kyllä - täällä odotellaan myös viikonloppua; on ollut vähän vilskettä töissä, itsellä flunssanpoikanen - ja samat on tunnelmat, mitään ylimääräistä ei jaksaisi töiden jälkeen.
  Kivaa viikonloppua sinne kakkukahvien parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista kommentista :)
   No sehän tästä puuttuisi kun vielä flunssan pukkaisi...huh. Vaikka kyllä aika moni köhii töissä.
   Joku kiva kakku pitäisi keksiä... ;)

   Poista
 5. Kaunis asukokonaisuus, sopii niin hyvin!

  Täällä on menty vähän samoissa meiningeissä töiden suhteen, ylityöt imevät mehut. Onneksi on muutama ystävä, jotka ovat pakottaneet kävelylle edes pari kertaa viikossa vaikka olenkin inissyt vastaan :D Viikonloppuna saa huilata.

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos <3
  Kivoja ystäviä sinulla! Minulla Mies pakottaa lenkille ainakin muutamana iltana viikossa. Muuten liikuntaa taitaisi olla aika nollassa.
  Mut hei, kyllä tämä tästä! Ja mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti