Työmatka Forssaan

Jeps, siellä tuli oltua tämä päivä. Lähtö oli aamulla klo 5.30. Oikeasti, järkyttävää kidutusta. Siis se aikaisin nouseminen, ei itse Forssassa käynti! Päälle oli puettava hyvät autossa istumisvaatteet, ja silti piti olla suht edustava. Tai edes siisti. Noh, näillä sit mentiin.
5:20...ihan pikkasen väsy...
Meitä oli 4 aikuista samassa autossa. Introverttinä hieman jännitin matkaa, mutta hyvin se sitten sujui. Otin silti varalle sekä kirjan että läppärin mukaan. Kuulostaa ehkä tylyltä (itsekkäältä), mutta olen ihan toivoton pakkososiaalisissa tilanteissa. Siis oikeasti toivoton!
Voi hyvää päivää kun on tärähtäneitä kuvia...
Olen jotenkin niin asiakeskeinen ja ranskalaisin viivoin toimiva. Sellanen halkipoikkipinoon-tyyppinen ihminen. Noh, onneksi tunnen itseni, ja tiedän milloin pitää pinnistellä. Eli tiedän, milloin ja miten sitten sillä epämukavuusalueella olen ja toimin. Niin ettei muut kärsi... Huh... (Ja siis en lukenut kirjaa, enkä nettisurffaillut matkan aikana!)
Harmaa oli sää ja harmaa oli taivaskin! Aamulla oli sumua ja tihusadetta, ja olihan sitä myös illallakin kun tulin kotiin.
Meillä on firman autona uusi Toyota Prius, ja oli kyllä kiva seurata energiankulutusta matkan aikana. Ja voi hitsi siinä on hiljainen ääni kaupunkiajossa...
wroooom....
Kivaa keskiviikkoa!

Kommentit

 1. Kaunis kokonaisuus, vallan siistin nättinä olet ollut liikkeellä!

  Minä eksstroverttinäkään en välttämättä pakkososiaalisessa tilanteessa viihdy. Taidan vaan olla se rasittava joka puhua pulputtaa koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Bleoseriä on voinut kuvitellakaan laittavani, sen verran pitkä se matka kuitenkin oli. Paljon pirteämpi olo on, kun on vähän rennompi ote ;)
   Pakkososiaaliset tilanteet on kivoja, jos saa tarkkailla. Mutta voi jee, jos on pakko osallistua...huh!

   Poista

Lähetä kommentti