Sunnuntailenkki Eino-myrskyssä

Olipa kuulkaas rankka sunnuntailenkki. Normaalisti tähän lenkkiin menee pikkasen reilu tunti, mutta nyt meni parikymmentä minuuttia pidempään. Sen verran kova oli tuuli. Huh!
Tarkoituksena oli käväistä lenkillä myös Äijälänrannan messualueella. Jyväskylässähän on asuntomessut ensi kesänä, ja olisin esitellyt aluetta mun Miehelle, kun hän ei ole vielä siellä käynyt. Vaan eipä sinne uskaltanut mennä. Sieltä lenteli isoja styroksilevyjä ja muovia tuulen mukana. (Onneksi ei osunut!) Kuului kamalaa rytinää, kun "turva-aitoja" kaatuili. Samoin taisi kaikki tiesulutkin olla kumossa, ja istutusta odottavat puutkin. Kyllä lepattavat pressutkin pitää aikas kovaa ääntä. Toivottavasti kenenkään kohteelle ei käynyt vahinkoa. Se olisi kyllä surullista, sillä sen verran hienoja taloja sinne tulee!!
Maailmanpylväs ihan rannassa
Yritin ottaa kuvia lähempänä aluetta ja Maailmanpylvästä, vaan eipä Lumia tarkentanut. Vastatuuli oli niin kova ettei siitä tullut yhtään mitään... Eikä siinä oikein uskaltanutkaan olla, kun sitä rojua lenteli. Ja saihan siinä suun ja silmät täyteen hiekkaakin...
 
Matkan puolenvälin jälkeen tulikin hurja ja uuvuttava lumijääpuuskasade. Ne tuli ihan ihmeellisinä puuskina. Ei vaan saanut hengitettyä, eikä ainakaan pidettyä silmiä auki. Ihan hurjaa. Olo oli varsin raikas ja kasvojen ihokin kuorittu! ;)
Ja ihan yhtäkkiä kun se alkoi, niin se myös loppui. Aurinko paistoi tosi kauniisti viimeiset 3-4km, vaikka tuuli olikin kova.
Se oli sitten teetä, villasukat ja päikkärit kun päästiin kotiin. :) Mukavaa sunnuntaita ja alkaavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Ihanan näköistä kuitenkin myrskystä huolimatta.

  VastaaPoista
 2. En eilen uskaltanut ulos ollenkaan :) Upeita kuvia sait myrskystä huolimatta !

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myräkkä oli kyllä kova sunnuntaina. Ja siitä taitaa osa suomalaisista vieläkin kärsiä?!?

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja ihanan näköistä!
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. :) Järven ympäri kiertää kyllä oikein mukava ulkoiluväylä.

   Poista
 4. Meiltä asuntomessutoimistosta saat ensi kerralla huomioliivit ja turvakypärän käyttöösi. Varusteet, jotka pitäisi aina ollakin mukana rakennustyömaa-alueilla liikuttaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps, niin pitäkin! Ja onpa sellaiset kummallakin omasta takaa .:)
   Olimme kyllä lenkillä alueen ulkopuolella, joten sinne niitä ei kuitenkaan tullut otettua mukaan.

   Poista

Lähetä kommentti