Päivä Helsingissä

Tänään piti lähteä aamujunalla ( 5.20) Helsinkiin työjuttuun. Meillä oli sellainen työpaja. Se oli fiksumpi tilaisuus, kun miltä se etukäteen kuulosti!  Siellä pureuduttiin asiakaslähtöisyyttä parantaviin käytännön toimenpiteisiin sekä alan ydinviesteihin.
Jo toinen päivä putkeen, kun "joutuu" ihan tosissaan pistämään aivonystyrät töihin. Perussuoritus ei riitä. Stimuloivaa! Huominenkin menee vielä samalla energiaa vaativalla kaavalla...sitten onkin  perjantai ja viikonloppu häämöttää!
Ja tuleehan se joulukin sieltä, mukanaan viikko vapaata!
Suhteellisen normaalin näköinen, vaikka kuva on otettu aamulla klo 5!
Työpaja loppui kello 16, joten ehdin kipaista keskustaan kaupoille. Tai noh, Zara ja Stockmann oli tavoitteena, mutta ehdinpä pari muutakin kauppaa katsastaa... ja tietenkin kävin myös kahvilla. Tehokas kaksituntinen siis! Sitten pitikin lähteä asemalle ja junaan.  
Tästä takista tykkään, erittäin hyvä ostos viime talvelta.

Stockmannilla pyörin laukkuosastolla, kun olen vähän mieltynyt yhteen tummansiniseen veskaan. Sitä olin tiiraillut verkkokaupasta, ja oli se kyllä kiva livenäkin. Mutta sinne se kuitenkaan vielä jäi.
Todiste siitä, että tosiaankin kävin muuallakin kuin juna-asemalla ;)
Ja Zarasta kävin etsimässä vaaleaa "rusettipaitaa"... Vai onkohan sen nimi solmittava huivipaita?!? No joo, muttei sellaista löytynyt, jota olin ajatellut...
Onko teillä muuten joulufiilistä? Itse olen kuunnellut Michael Bubleen joululevyä, ja sen aikana on jouluinen olo. Mutta muuten ei. Kotona polttelen iltaisin kynttilöitä, ja ikkunatähdissäkin on valot, mutta ei oikein tunnu silleen jouluiselta. Varmaankin pitäisi leipoa pipareita tai jotain? 
Mun ostokset...ah, niin ennalta-arvattavaa tavaraa taas...
Silloin kun lapset oli kotona, niin heidän kanssa piti askarrella, leipoa ja koristella. Mutta jotenkin nyt kahden aikuisen kodissa joulu on aika vähäeleinen. Enpä ole vielä yhtäkään lahjaa ostanut! Luultavasti on ryhdistäydyttävä viikonloppuna!?!

Heh... tänään on muuten aika hauska päivämäärä... 11.12.13 :) Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Tuo ulkotakki on ihan valtavan kaunis! Pidän suuresti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, tykkään siitä tosi paljon! Vähän erilainen villakangastakki. Kannatti kytätä alennusmyyntiä viime talvena :)

      Poista

Lähetä kommentti