Piimäkakku

Mun Mies on ihan armoton leivonnaisten perään. Kakkua ja pullaa, keksejä ja piirakoita voisi olla vaikka joka päivä. Jos en ole leiponut, tai jos pakastin on tyhjennetty herkuista, niin hän kyllä kantaa kaupasta kotiin pullapussin tai jonkin herkkupaketin. (hänellä on muuten käsittämätön aineenvaihdunta, eli ne ei edes kerry hänelle kiloiksi!)
Lupasin jo alkuviikosta, että leivon jotain kahvileipää viikonloppuna. Ensin ajattelin sitruuna(kuiva)kakkua, mutta päädyin piimäkakkuun kun löysin helppoakin helpomman ohjeen mustikkasuu leipoo-blogista. Piimäkakusta on paljon erilaisia versioita, ja yhteistä näille on se, että ainekset yleensä vain sekoitetaan keskenään.
Vähän jouduin "säveltämään"... ei ollut piimää, joten käytin turkkilaista jogurttia (no harm done here) ja eipä ollut tavallista siirappiakaan, niin käytin vaaleaa. Hyvä tuli.
Mies iloinen :)

Kommentit

 1. Piimäkakku on helppo ja mehevä kakku,hyvä valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Parasta juuri helppousja muunneltavuus :)

   Poista
 2. Piimäkakku on hyvää. Meillä mies on vähän samanlainen, aina voisi olla jotain kahvileipää... Koeta tässä sitten keventää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvää. Juu, kieltämättä on aika vaikea olla syömättä kun aina on jotain. Siis voin olla leipomatta kyllä, se ei tee ongelmaa...mut sitten ilmestyy kotiin pullapussi, keksipaketti, tai suklaata... Parempi sitten leipoa jotain!:)

   Poista

Lähetä kommentti