Sunnuntaiksi pataruokaa

Onko ihanampaa syötävää talvipäivänä kun pitkäänhaudutettu ja muhinut herkkupata? Sellainen, jossa on paljon hyvää makua... Tällainen on tosi yleinen ruoka meillä talvisunnuntaina.
vielä vähäksi aikaa uuniin hautumaan
Naudanlihaa, sipulia, porkkanaa, valkosipulia, herkkusieniä; kaikki voissa paistettu niin ne saa makua ja ruskeaa pintaa. Sitten vaan kaikki uunivuokaan, päälle suolaa ja pippuria, tomaattipyrettä ja vähän soijaa umamin vuoksi. Sekaan vielä muutama ruokalusikallinen vehnäjauhoja, ja päälle kuumaa vettä sopivasti. Sitten vaan kansi päälle ja uuniin.... oooh. Nam.
Lopuksi loraus kermaa sekaan...
Talvinen sunnuntai-ihanuus on valmis...
keitettyä porkkanaa, salaattia ja muusia lisäksi...
Jälkkäriksi voikin katsoa NY:n täydelliset naiset ;) Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit

  1. Ihania herkkukuvia kyllä! <3
    Hyvää sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli, ja onneksi jäi vielä huomiselle! :)

      Poista
  2. Näyttää niin herkulliselta. Odotan itse vielä viikon, että pääsin syömään taas jotain lämmintä ja lihaisaa. Olen meinaan ollut jo viikon Detox-kuurilla ja perjantaihin saakka pitäisi vielä jaksaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että! vähänkös olet reipas! Ihailen tuollaista itsekuria!
      Mä saisin varmaan ihan järkyttävän päänsäryn jos Detoxia kokeilisin... tuskin sen aikana saa buranaa syödä ;)

      Poista
  3. Ihanan näköistä ja täydellistä talviruokaa Annu!!! Nam!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti