Tammikuinen sunnuntai

Oli ihan kivan napakka pakkanen kun aamulla käytiin lenkillä. Pistin uuniin ohrapuuron tulemaan ulkoilun ajaksi. Keitin sitten vielä kiisselin sen kanssa syötäväksi. Ei huono aamu(päivä)pala ollenkaan. Ja lämmitti varsin kivasti!
Ulkoilu oli ihan jees, ei ollutkaan niin kylmä kun mitä eilen säätiedotuksessa luvattiin. Täällä meillä oli -15. Valon määrä ja auringonpaiste oli mahtava!  
iloinen toppahousuilija ;)
"Onneksi" mun Miehellä on tänään töitä, niin saan itsekin tehtyä muutaman tunnin hommia. Silloin, kun ei syystä tai toisesta ole toimistolla, tuppaa hommia jäämään rästiin. Jotenkin tuntuu välillä, että aikaa on niin vähän, ja asioita niin paljon. Kalenteria selatessa huomasin, että seuraavien viikkojen aikanakin on Helsinkireissuja... Noh, jospa se tästä kohta helpottaa ;)
Tässä olisi myynnissä remppakohde... Kiinnostava, mutta ehkä liikaa ylläreitä?!?
Ilta taitaa mennä leipoen ja silittäen. Olen huomannut, että kun silittää vaatteet alkavalle viikolle valmiiksi, niin ei tule paniikkiaamuja. (mikä oivallus- heh?!?) Pitää muistaa myös tehdä ensi viikon ruokalista. Ettei tule sitten syötyä moskaa tai sorruttua "epäruokaan". Hyvin on tämä ennakointi toiminut näin alkuvuoden. Helpottavaa!
Liljat aukeaa pikkuhiljaa...
Silittämisen aikana taidan katsoa Uuden Sherlockin aloitusjakson. Sitäpä onkin odotettu, sillä Benedict Cumberbatch on ihan loistava! Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille! Nautitaan kauniista talvesta!

Kommentit

  1. Voi ihanuus mikä kaunis lilja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattele, ne oli -50%...kun ei ole sesonki! Ja niitä oli monessa eri värissä. Kauniitapa tosiaan :)

      Poista

Lähetä kommentti