Työpukeutumisesta

Tässä taas mietiskelen, että miten sitä pitäisi töihin pukeutua. Pitäisikö muuttaa "tyyliä" jotenkin... En tiedä tuleeko muille samanlaisia ajatuksia välillä? Näin talvella minulla on yleensä mustat kapeat housut, kauluspaita, neuletakki ja balleriinat. Välillä hame, mutta muutoin sama combo. Boring... Niin turvallista, ja tätimäistä...

Teen toimistotöitä, eli jos en istu erinäisissä palavereissa,tai ole asiakastapaamisissa, niin istun päätteellä. Vaatteiden pitää siis olla mukavat, siistit ja edustavat.

kuva BeTrench, on muuten vallan kauniisti pukeutuva bloggaaja!!
Mitään pukeutumiskoodia meillä ei ole. Talossa on paljon insinöörejä, eli yleensä miehillä farkut, ruudulliset kauluspaidat ja terveyssandaalit ;) No joo, ei nyt ihan kaikilla sentään... riippuu vähän mikä on tehtävä... Mutta tyyli on siis aika vapaa.
kuva BeTrench, effortless style
Siis periaatteessa tykkään mun vaatteista, joo... mutta fiilis on kyllä välillä vähän tätimäinen. Haluaisin jotain "muuta".. jotain kivaa... Mutta en kyllä halua mitään" mukamasnuorekasta" enkä kyllä mitään ylityylikästä toimistolookia. 
kuva BeTrench,  tykkään, tykkään!
Pinterestissä kun ruuhaa, niin kyllähän sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa... Kuten nyt tämä espanjalainen bloggaaja. Sitten pitäisi vaan copycattailla, ja jotenkin soveltaa tyyliä omaan vaatekaappiin ja kroppaan sopivaksi...
kuva BeTrench,
Ehkäpä rento toimistolook on se  mitä haen takaa... No ei tietenkään revittyjä farkkuja töihin, mutta jotain näiden kuvien kaltaista? Tykästyin ihan tosissaan tämän lady tyyliin!!!
Äää...luultavasti pistän maanantaina taas mustat kapeat housut, kauluspaidan ja neuletakin...tai bleiserin?!? ;)
Mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna tuleekin 2 ihanuutta kyläilemään meille. Luvassa on vohvelikestit, jäätelöä ja pillimehut tietenkin!!

Kommentit

 1. Hei, mä niin tunnistan ton mielentilan ja fiiliksen! Täytyy käydä katsomassa tuon BeTrenchin tyyli, näytti oikein hyvältä - ja ehkä voin kopsata sieltä jotakin uutta itsellenikin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kun joka päivä peilistä katsoo sama ihminen, ja aina samantyyppiset kamppeet päällä...niin välillä tulee mieleen, että voiskohan sitä tehdä itselleen jotain...
   Netti on kyllä siitä ihana, että inspistä löytyy vaikka kuinka. Sitten puuttuukin enää toteutus!

   Poista
 2. Kylläpä näyttää tuo bloggarin tyyli kurkkaamisen arvoiselta, vaikkei sunkaan tyylissä mitään vikaa ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaajalla on kyllä tyyli hallussa! Ja idän siitä, että hän käyttää myös edullisia, merkittömiä tuotteita :)

   Poista
 3. Kaunis tyyli, sopii arkeen kuin hieman tyylikkäämpiinkin kokkareisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, häneltä löytyy kyllä ihan boyfriendfarkuista juhlamekkoihin. Ja aina vaan omannäköisenä ja tyylikkäänä!

   Poista
 4. Onpas kauniita asukokonaisuuksia. Tuntuu, että toistan itsekin aina samoja kokonaisuuksia, joskin huijaan koska pidän eri värisiä jakkuja :) Kaikkineen tykkään kyllä sun tyylistä myös, se on kaunis ja tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin! Ainahan toisen vaatekaapppi näyttää houkuttelevammalta...omasta kaapista kun ei just samoja löydy. Ja kiitos kauniista kommentista :)

   Poista
 5. Voi että miten ihania asukokonaisuuksia kyseisellä ladylla! Positiivistahan on, että itse tunnistaa itsessään sellaisen jämähtyneisyyden, koska se on hyvä alusta lähteä pienin askelein muuntautumaan! Tiedän hurjasti tapauksia, joilla ei ole pienintäkään aikomusta muuttaa tyyliään ja näyttävät vuodesta toiseen ihan samoilta, meikkiä, hiuksia, pukeutumista myöten. Rypyt vaan lisääntyy:) Ja onpa niitäkin, jotka on näyttäneet samoilta 80-luvulta lähtien:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänellä on kyllä tyyli hallussa!
   Kun katsoo taaksepäin miten on pukeutunut, niin onhan tyyli muutunut...mutta just sitä jämähtyneisyyttä pelkään ehkä eniten!! Että just hiukset, meikki ja vaatteet pysyy vuosikymmenestä toiseen samana... huh. Kun ei se aika pysähdy vaikka kuinka oman tyylin yrittäis pitää siinä mikä se oli parikymppisenä :) No joo, kuka mistäkin tykkää...
   Itse yritän kuitenkin edes jollakin tasolla pysyä ajanhermolla...edes vähän :)

   Poista
 6. Mä kuulun ikuisiin tyylipohtijoihin... Olisi kiva pukeutua töihin vähän formaalimmin joskus! Tunnistan kyllä itsessänikin tuon vaihtelunhalun. Minusta näytät kyllä hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä tyyliäkään voi mahdottomasti muuttaa...ellei sitten ole rahaa rajattomasti. Siksi se uudistuminenkaan ei välttämättä näy ihan heti, hups vaan. Koko garderoobia kun ei pysty kerralla muuttamaan. Ja minkälaiseksi sen siten muttaisi?!? Siinäpä olisikin suuri ongelma!
   Vaihtelu kyllä virkistää. Onneksi meillä on vuodenajat, niin se pakottaa edes pieneen vaihteluun! :)

   Poista

Lähetä kommentti