uuden viikon alku

Voi jee... Tästä viikosta tulee...eeeh, pitkä? Onneksi päivät tulee yksi kerrallaan. Ja toivottavasti yöt tulee nukuttua hyvin ja sikeästi.

Tiedättekö, kun joskus töissä on sellaisia "kaikki kaatuu päälle"-viikkoja? Noh, tämä on nyt sitten tällainen. Eilen silitin kaikki vaatteet valmiiksi koko viikolle. Samoin tein myös ruuat valmiiksi, ettei tarvitse yhtään ylimääräistä pinnistellä.
Miten muuten yhteen viikkon on saatu tungettua hirvittävät määrät tapahtumaa... Kurkkasin just kalenteria, ja siellä on kokonaiset 4 tuntia omaa työaikaa... Ei muuten naurata yhtään. Ja ei muuten mene aina tasan työkuormat viikkojen välillä. Oletteko huomanneet?
Onneksi ei ole luvattu kovia pakkasia, niin työmatkakävelykin onnistuu...paitsi torstaina, kun olen Helsingissä. Ja onneksi Helsingissä EI tarvitse olla heti aamutuimaan! Tarkoittaa siis sitä, ettei 5:20 junassa tarvitse istua. :)

Kampaaja pitäisi saada varattua lauantaille... kun niitä "luonnonvaaleita" pitäisi koittaa saada piiloon... ja ehkäpä uutta hiusmalliakin kokeilla! Kuullaan ja nähdään loppuviikosta! :)

Kommentit

 1. Voi mikä ihana jakku! Oivoi! Kelpaisi.

  Ja joo, ne viikot, täällä mennään semmoista kanssa. Tosin sillä erotuksella että ruuat tehtiin tänään valmiiksi vasta. Seuraavan kerran voineekin sitten perjantaina huokaista kun töistä kotiin kurvaa. Siihen saakka pidetään täälläkin kellon kanssa viikoille seuraa.

  Tsemppiä alkaneeseen viikkoon ja toivotaan niitä hyviä ja sikeitä yöunia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos! Jakku on H&M, siisti perusharmaa, ei ketää häiritsevä! Sopii näin toimistotätille oikein hyvin töihin :)
   Mulla on vielä perjantai-iltana luento, ja samoin lauantaina... huh! Joten unta todellakin tarvitaan!
   Tsemppiä myös Sinulle! :)

   Poista
 2. Tsemppiä viikkoon ja todellakin on noita silloin tällöin noita viikkoja jolloin kaikki takkuaa ja tuntuu, että pitäisi jakaa itsensä kahtia, jotta kerkeää joka paikkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun perjantain saan "suoritettua, niin sitten olen tyytyväinen! :) Välillä tämä on tällasita...

   Poista

Lähetä kommentti