Vuoden ensimmäinen työpäivä

No niin, onpa tämäkin vuosi sitten "korkattu" työn puolesta. Vielä oli toimistolla hiljaista, sillä osa porukasta tulee töihin vasta loppiaisen jälkeen. Onpahan pieni rauha valmistella alkuvuoden tohinaa. Uutta virtaa pitää olla, kun alkaneelle vuodelle asetettuja tavoitteita ryhdytään järjestelmällisesti havittelemaan. Ja parempi vaan, että heti alkuvuodesta tekee määrätietoisesti töitä niiden eteen. Muuten ne karkaa liian kauas, tavoittamattomiin.
Kynttelikkö lähtee ikkunalta loppiaisen jälkeen. Kukka onneksi pysyy :)
Työmatkan kävely on otettava kyllä takaisin päivärutiineihin. Se "putosi" alkutalvesta pois. Jotenkin lapsellisuuttani vetosin huonoon säähän ja pummasin mieheltä kyydin lähes päivittäin. Inhimillistä joo, mutta tyhmää. Istun kuitenkin lähes koko päivän, joten kaikki liikunta mihin on päivittäin mahdollisuus pitäisi hyödyntää. Ja tottahan se on, että olo on ihan erilainen työpäivänajan kun aamulla on reippaillut, eikös?
Mulla pyörii 5 kynää koko ajan pöydällä...miksi?!?
Otin eväät mukaan, niin kuin joka päivä. Meillä on työpaikkaruokala, mutta mun mielestä hinta-laatusuhde ei ole (edelleenkään) kovin hyvä. Me tehdään kotona ruokaa joka ilta, niin olisi hassua syödä kunnon lounas päivällä. Eikä tässä iässä enää kahta (ruoka)ateriaa päivässä tarvitse. Ja keskinkertaisesta salaatista en halua maksaa liikaa. Ennemmin syön ne omat eväät. :)

Eihän tässä ole enää kun huominen, ja taas on pitkä viikonloppu! Ehkäpä normaalista arkirytmistä saa jossakin vaiheessa kiinni?

Kommentit

 1. Samoin otsikoin taisi olla myös mun blogipostaukseni tänään. Hyvää uutta vuotta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Varmaan aika monella työt alkoi eilen. Tai sit viimeistään ensi tiistaina.
   Mukavaa alkanuta vuotta 2014! :)

   Poista

Lähetä kommentti