10+1 kysymystä

Sain Marjukalta haasteen, kiitokset vaan! Piti ihan miettiä...että mitä näihin laittaisi :)

1. Mitä pelkäät?
No ehkä kaikkein eniten sitä, että omille perheenjäsenille sattuu jotain. Sitä, että lapsille tapahtuu jotain ikävää... varmaan sellainen normaali äitihuoli. Ja tieteinkin on huoli myös ikääntyvistä vanhemmista.

kuva weheartit
2. Mikä on kotisi rakkain esine?
Heh, kun kysyin mun mieheltä, niin hän sanoi että läppäri... istun se sylissä kuulemma koko ajan ;) Mutta vakavasti ottaen, niin en oikeastaan ole kovin kiintynyt mihinkään esineisiin... Huonekalut on huonekaluja, tavara on tavaraa...

kuva wehearit
3. Löytyykö kaapistasi joku astiasarja - mikä?
Ikea 365+ on meidän perusastiasto. Ja lisäksi on erilaisia mustavalkoisia kippoja ja kuppeja (Taika, Muumi, Paratiisi...)

4. Mikä on parasta bloggaamisessa?
Bloggaaminen itsessään. Tähän sisältyy myös muiden blogien lukeminen!  Olen oppinut ihan hurjasti asioita, maailma on avartunut paljon. Ja on se jotenkin hassua, että tätä kauttakin tutustuu ihmisiin. Huikeaa!

5. Mikä on suosikkiurheilulajisi?
Jos tarkoitetaan sellaista johon itse ei aktiivisesti osallistuta, niin ei mikään. En katso (ellei pakoteta) telkkarista mitään kisoja. Eikä minua kiinnosta kisoihin meno. Ei sitten yhtään...
Ja jos tarkoitetaan sellaista lajia, johon pitää itse osallistua, niin se on pyöräily, lenkkeily ja salilla käynti. En tykkää tippaakaan joukkuelajeista... Jonkinmoinen liikunnanvihaaja?!? ;)

kuva wehearit
6. Kerro joku sinua puhutellut tai tunteita herättänyt biisi.
Hyvä ja kaunis musiikki liikuttaa tunteita ihan valtavasti. Ja hyvää musiikkia on paljon, ja eri tilanteisiin! Brucen Secret Garden, Dire Straitsin Brothers in Arms saa aina itkemään, Stingin i'm so happy i can't stop crying on lystikäs. Tykkään myös Juha Tapion en mitään, en ketään, ja Duran Duranin ordinary world.... Ja Kentin FF. Onhan näitä vaikka kuinka paljon ...Konserteissa tms mulla aina nosee tunteet pintaan, itkua ja iloa. Taidan olla aikas tunteellinen ihminen...

kuva wehearit
7. Mitä odotat tulevalta vuodelta?
Perus rauhallista ja turvallista eloa ja oloa. Tykkään rauhallisesta ja tasaisesta arjesta. En hirveästi tykkää yllätyksistä... Joten jos sellaista tasaista olisi, kiitos vaan :)

8. Mikä on lempiherkkusi?
Tykkään hyvästä ruuasta. Konstailemattomasta kotiruuasta, joka on tehty puhtaista raaka-aineista. En tykkä teollisesta mausta. Uunikala ja salaatti on nam. Marjat ja hedelmät on nam. Ruisleipä ja suolainen voi on hyvää... no on suklaakin hyvää! (Ja karkit on kyllä kunnon lisäaineherkku...)

kuva weheartit
9. Jos saisit perintöä 10 000 euroa, niin mitä tekisit sillä?
Varmaankin matkustettaisi jonnekin kivaan paikkaan :) Olishan se siistiä, kun olisi niin jalo, että antaisi tuollaisesta summasta sitten jonnekin "järkeväänkin" kohteeseen. Ostaisi vaikka vanhustentaloon sellaisen motoroidun sängyn, tai jotain... muttei sitä varmaan oikeasti niin tekisi?!?

10. Oletko ollut äidin vai isän tyttö'?
Ihan tasapuolisesti kummankin. Mun vanhemmat on ihan parhaat <3

kuva weheartit
11. Kerro joku kiva muisto lapsuudestasi.
Pienenä saatiin toisessa mummolassa aina kahvia, ja siihen sai tehdä pullasuttua... Paljon kermaa ja sokeria sekaan ja sitten herkuteltiin.
Ja toisessa mummolassa pappa soitti toisinaan kauniina kesäiltoina kuistilla haitaria...
Muistan kun opin lukemaan... Selasin Aarteiden kirjaa, ja yhtäkkiä ymmärsinkin miten kirjaimista tuli sanoja. Huikea fiilis!
Perjantaisin, kun tuli koulusta kotiin, niin äitillä oli aina supersuursiivous meneillään... illalla saunan jälkeen pääsi nukkumaan puhtaisiin, mankeloituihin lakanoihin. Ihan huippua!
kuva wehearit
No tässä nyt näitä minun vastauksia :)
Ottakoon kopin tästä, joka haluaa. Tämä on kyllä tainnut olla jo lähes kaikilla vastattavana?
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Kiva postaus, kiitos kun jaksoit toteuttaa sen :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Inäkin luin Aarteiden kirjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun haastoit! Pienenä tyttönä väritin niitä kuvia siitä kirjasta. Ja piirsin kaikille tytöille kruunun päähän! No eihän oikeasti olisi saanut tehdä niin, mutta vetoan siihen että olin pieni ;)

   Poista

Lähetä kommentti