Lauantaihaaveilua?!?

Hmmm... läppäri sylissä makoilen ja haaveilen. Ihmettelen ja mietin. Haluanko talon? Löysin aika helmen... Vai pitäisikö sanoa hiomattoman timantin.Taitaa olla jopa hiilen asteella vielä?!? Sen verran karmeassa kunnossa se on.
 
vähän pitäisi rempata?
Mutta potentiaalia on ihan hurjasti. Ja saisihan tästä hienon kehitystarinan vaikka blogiin. ;) Lukijat voisi seurata onnetonta remonttiräpellystä, epätoivon hetkiä... ja onnistumisiakin...
 
kivassa maalaismaisemassa, ja ison tien lähellä.
Mutta onhan tässä talossa sitä jotain! Ihan huikea mahdollisuus? Onhan??
tuo punainen talo purettaisi pois
Taloon saisi isoja avaria tiloja, väljyyttä ja tilaa. Isoja ikkunoita, valoa. Paljon valkoista maalia, puulattiat. Vähän niin kuin Päivin blogipostauksessa viime kesältä. Barn for two adults. Käykää kurkkaamassa!
vasemalla oleva vanha huoltoasemarakennus kunnostettaisi työtilaksi
Just. Meitä on kaksi. Varmaan joku kysyisi mihin me sitä tilaa tarvitaan? No en mä tiedä...Onhan tuo vähän iso... Mutta aika hieno, siis potentiaaliltaan! Ei olisi vapaa-ajan ongelmaa :)
(kuvat google maps)

Kommentit

 1. Upea - mutta sinne ne sitten meniskin - vapaa-aika ja rahat - mutta hienon tuosta sais:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olisi sellainen oman elämän grand design-projekti... Tiedäthän, ensin budjetti aliarvioidaan ja sitten ylitetään suresti... Sama käy omalle ajalle ja jaksamiselle...
   Mutta tästä saisi ihan superhienon. Tai ehkäpä enemmän kuin superhienon!!
   ...me käytiin jo katsomassa sitä :D

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa - välillä tekee mieli isoa, isoa taloa, jota saisi rempata - ja välillä olen valmis muuttamaan keskustaan pienempään kerrostaloasuntoon;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Tämä on sellaista "vatuloimista", edestakaisin miettimistä, että pitäisikö vai ei... :)

   Poista

Lähetä kommentti