Pienen ihmisen synttärit

Kaksi vuotta on paljon pienen ihmisen elämässä!
Siinä on ehtinyt jo vaikka mitä! On opittu hyppimään, potkimaan palloa, leikisti skeittaamaan,  turvallisesti kaatumaan, leikkimään siskon kanssa, höpöttelemään hassuja juttuja... Antamaan märkiä pusuja ja muita tärkeitä juttuja.

meni pala kakkua, ja toinenkin...
Pienten lasten perheissä on muutoinkin ihan tarpeeksi stressitekijöitä, niin jos suinkaan voin olla avuksi edes hiukan, niin mielelläni autan. Synttärit pyritään hoitamaan ilman suurempaa stressiä. Siispä laitettiin äidin kanssa "meidän pitopalvelu" pystyyn.
Kanelikierteet tekevät aina kauppansa :)
Se on kivaa, sillä kumpikin meistä pitää kovasti leipomisesta. Ehdottomasti hauskinta on se, kun tarjoilut menee niin hyvin kaupaksi!
Lakkakakku sai kyytiä...
Olen kaupunkimatkoilla huomannut, miten pienet lapset viippottaa sellaisilla potkupyörillä eteenpäin. Syksyisen Budapest-matkan aikana sanoin jo mun miehelle, että sellainen ostetaan kummipojalle synttärilahjaksi. Siis jos niitä saa Suomesta. Kun käly kertoi että pieni mies oli kokeillut sellaista, innostuin ikihyviksi! 

kuva lainattu stridersuomi
Helppo ja mieluinen lahja! Strider näyttää kivalta, ja lukemani perusteella myös toimii hienosti. Jess! Eikös olekin hieno? Sellainen tulee maanantaina!

Kommentit

 1. Ihana lahja ;) Kiva kun autat tarjoiluissa. Varmasti pienen lapsen äiti arvostaa tällaista apua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja saattaa aiheuttaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;)
   Muistan itse, miten tärkeänä pidin, kun mun äiti auttoi kun mulla oli pienet lapset. Ja eikös hyvä ole tarkoitus laittaa kiertämään :)

   Poista
 2. Täälläkin Itävallassa lapsilla on just näitä! Ovat kuulemma paljon parempia kuin tukipyörä pikkufillarit. Hieno kummi olet ja antelias!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Striderista oli niin hienoja filmejä youtubessakin! Oli ihan pakko ostaa :)
   Höpslöps, ei mikää hieno kummi! Kivaa oli, kun löytyi jotain mieleistä :)

   Poista

Lähetä kommentti