Age quod agis

Se olisi sitten tiistai... eilen meillä aloitti projektityöntekijä, ja koko päivä meni perehdyttäen. Miten ihmeessä se voikaan väsyttää niin paljon? (siis minua väsytti) Tai noh, koko päivä meni enemmän tai vähemmän höpöttäen, niin kai se sitten vei mehut?
 

 Ihanaa, kun tulee nuoria ja innokkaita töihin. Ja on kyllä hienoa, kun voi tarjota (edes) projektityötä. Työpaikat on kyllä niin kiven alla tällä hetkellä. Ja huomaahan sen siitäkin miten älyttömän paljon tulee hyviä kesätyöhakemuksia. Huh huh...
On tosi kiva, kun nyt pystyy ottamaan aamulla kuvia ennen töihin menoa! Ulkona! Huisia kun on valoisaa :) Piristää ja antaa virtaa koko päiväksi.  Oikein hauskaa maaliskuista tiistaita!
(Otsikko taitaa vapaasti suomennettuna olla: tee hyvin se minkä teet)

Kommentit

 1. Kiva kuulla, että joku vielä työllistääkin nuoria tai ihmisiä ylipäätään. Ja perehdytyksessä onkin aika homma;)
  Kaunis takki. Ja konjakinväri kengissä ja laukussa ihana.
  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työllistäminen on tosi tärkeää. Olen joskus miettinyt, että olisi tosi kiva tehdä sellaista työn etsintää nuorille. Auttaa niitä jotenkin elämän alkuun...
   Ihan hauskaa se perehdytyskin oli!
   Tuosta takista tykkään ihan hurjasti, se oli kyllä hyvä löytö.
   Aurinkoa ja iloa sinnekin!!!

   Poista
 2. Minäkin kiinnitin huomiota hauskaan takkiisi!

  Ja kyllä, aina kun joutuu/ pääsee presentoimaan tai opastamaan tai esiintymään, on sen jälkeen ihan puhki - puhumattakaan koko päivän kestävästä perehdytyksestä. Eihän siinä voi oikein ottaa hetkeäkään itselleen! Mutta samalla niistä innokkaista nuorista saa itsekin virtaa ja uusia näkökulmia, ja hyvä niin :-D

  VastaaPoista
 3. Juu, tuo takki on kyllä ihana! Viime talven löytöjä :)
  Se nuorten innokkuus tarttua uusiin juttuihin on ihailtavaa! Ja on niin hienoa kun he kertovat uusia ideoita ja ajatuksia niin vilpittömästi ja avoimesti. :)

  VastaaPoista
 4. Perehdyttäminen on muuten aika raskasta hommaa. Selittää, että tämä tehdään nyt näin. Asia jota mahdollisesti teet itse päivittäin, niin annas olla kun selittää sitä ihmiselle joka ei koskaan ole sitä tehnyt. Kyllä se imee mehut pois tehokkaasti.

  Tuo takki on aivan ihana, huokaillen täällä katselin. Tosin rouva kuvissakin on ihanan hymyilevän ja pirteän aurinkoisen oloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Sellaiset asiat jotka on "itsestäänselvyyksiä" ja rutiineja on hurjan vaikea pukea sanoiksi. Tällä kertaa ei tarvinnut perehdyttää omaan työhön, vaan projektiin... oli siinäkin välillä sanat vähän hakusassa... kun se projektikaan ei kokonaisuudessaan ole ihan "selvä"
   Takki on kyllä ihana! Untuvatakkia en ole tainnut tänä talvena montaa kertaa tarvitakaan. Joten tuolla harmaalla on menty :)
   Ja kyllähän se aurinko pistää kenet vaan hymyilemään :)))

   Poista
 5. Ihana tuo sun takki ja saapikkaat!!

  VastaaPoista
 6. Ihana takki ! Saappat näyttää tosi kivoilta tuohon asuun yhdistettynä :)

  Aurinkoista torstaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Takki on kyllä mun talvitakeista hdottomasti lempparein. Sitä on tuntemattomatkin kehuneet :)
   Aurinkoa ja iloa Sinulle!

   Poista
 7. Ihanan iloisia kuvia. Upea asukokonaisuus. Sulle sopii nämä hiukset kyllä tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aurinko ja valo tuo iloa elämään. Tykkään näistä hiuksista, ei ole liian lyhyet, ja on helpot ja siistit!

   Poista

Lähetä kommentti