perjantai (...miten tylsä otsikko voi olla?!?)

Tämä viikko kyllä vaan viuhui ohi....mihin aika menee? Kaikkeen turhaan, ja höpöhöpöön? Vai johonkin tärkeään ja ihmeelliseen? Vai onko se arki ja työ joka vie? Päivät ja viikot soljuu hurjaa vauhtia eteenpäin, enkä meinaa huomata ollenkaan aurinkoa ja valoa joka lisääntyy päivä päivältä...
loota oli -50%... Tähän laitan jotain vihreää kasvamaan... vehnänoras, maybe?
Paitsi että, kyllä sen valon ja auringon oikeasti huomaa! Kevään tulo on ihan parasta! Just tänään työkaverin kanssa tanssahdeltiin (hienot muuvit!) aamulla työhuoneessa ja lauleskeltiin perjantai, perjantai...ja iloittiin auringon paisteesta!
Kummatkin "tuliaisia" mun äidille. Vasen kotiin, ja oikea mökille :)
Lähdin pikkasen aikaisemmin töistä (Hurraa liukumille ja tuntikertymille, joita saa ottaa ulos!!)... ja kävin ruokaostoksilla, sekä pikaisesti katsomassa onko mitään "tarpeellista" ilmaantunut hyllyille. No juu, ostin kyllä illaksi sushia ja valkkaria (aikuisten perjantairuokaa). Mutta lähtipä mukaan muutama turhakekin. 
No mitäpä nämä sitten on? Pentikiltä 50%...
Oli ihan älytön homma kävellä kotiin! Tuuli on edelleenkin ihan käsittämättömän puuskainen ja kova! Hurjia hiekkapöllyjä nostattaa. Hampaat narskuen taivalsin kauppakassin kanssa... voi ihanuus... Vaan eipä haittaa. Aurinko paistaa edelleen!
...hirmu tarpeelliset alustat ;) yön yli harkitsen haenko näitä lisää...
Ihanaa viikonloppua kaikille! Nautitaan elosta ja  olosta!
Edit: tässä vielä perjantai-illan ihanuus... happy!

Kommentit