Sitä-sun-tätä...

Hmmm... vasta taisin ihmetellä, että on tiistai, ja nyt se on taas? Eilen oli tosi hieno päivä ulkoiluun. Kertakaikkisen upea auringonpaiste. Ja parasta oli se, että työpäivän jälkeenkin oli lämmin ja mukava käydä lenkillä!
Ulkoilu on ihan parasta!
Tämän viikon torstaina meillä on töissä tiimipäivä. Eeh, sinne pitäisi tehdä pari sivua kirjallista pohdintaa. Tykkään kyllä kun asioihin valmistaudutaan. Enkä kyllä ole ennen tiimeilyyn esseillä valmistautunut! :) Aihe on kyllä hyvä, joten luultavasti siihen jotain keksi. On tässä vielä huomeniltaan aika.
kyllä kelpaa auringonpaisteessa töihin lähteä :)
 Jos muuten haluatte lukea hyvän (mutta suppean) ajatuksia herättävän artikkelin, niin kaivakaa Talouselämä nro 11 esille, ja sieltä sellainen juttu kun "Pinnan alla muhii arvomuutos". Asia ei ole uusi, sillä onhan tästä puhuttu, mutta tähän kannattaisi kyllä  kiinnittää laajemminkin huomiota... Niin se maailma vaan muuttuu ympärillä, ja olisi kyllä yritysten(kin) aiheellista tarkastella arvojaan tätä vasten.
Perillä. Hyvinhän se meni, pitkä takki ja lenkkarit ;)
Mulle tuli eilen sähköpostiin ilmoitus! Mun Cos-paketti on jo tulossa. Kävin nimittäin Cosilla Helsingin retkellä ja ihastuin muutamaan juttuun ihan älyttömästi. En vaan jaksanut jonottaa sovituskoppiin, joten tilasin ne sitten netistä. Toivottavasti koko osuu kohdalle!
 

Kommentit