Tiimipäivä

Eilen oli lähtö tiimipäivään.
takki: Hilfiger, laukku:Tiger of Sweden
Varmaan suurimmassa osassa työpaikkoja tiimeilyä on muodossa tai toisessa.  Meillä se ei niinkään tarkoittanut virkistystä ja valmennusta, vaan strategian pureskelmista ymmärrettävään muotoon ja jalostamista toimintatavoiksi.
neule ja huivi: Lindex, vahapintaiset housut:H&M
Perinteisempää rentoilua oli sitten illemmalla. Minusta oli kiva, kun päivän ohjelma oli asiallinen, eikä meillä ollut sellaisia "hassuja" leikkejä tai luottamusharjoituksia, naurujoogaa tms. Toiset tykkää, toiset ei. Minusta ne on tosi epämukavia.
tennarit:Marc O'Polo, aurinkolasit:Sokos
Sää suosi, aurinko paistoi ja lämmintä oli vielä illallakin. Oli oikein mukava ja erilainen päivä. Kiva, kun sitä oppii uusia puolia työkavereista! Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Onpa kiva asu! Tuo neule: niin nätti!

  Ja olen kanssasi samaa mieltä siitä, että koen ne tekemällä tehdyt tiimiohjelmat seinäkiipeilyineen ja trapetsihyppelyineen erittäin oudoiksi. Olen sen verran "asiapirkko", että minusta on ihan kivaa keskustella työasioistakin rauhassa yhdessä. Kuka tykkää mistäkin, minä tykkään tällaisestä :D

  Ihanaa viikonloppua, se tulee tarpeeseen taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään neuleesta tosi paljon, sitä ei vaan normipäivänä viitsi töihin laittaa... mutta timeilyyn pois konttorilta se käy :)
   Hyvin kiteytetty "tekemällä tehty" kun tarkoitetaan juuri tiimijuttuja. Yks tykkää yhdestä, ja toinen toisesta. Hyvä että variaatiota löytyy :)
   Juu, viikonloppu tulee juuri sopivaan kohtaan! :)

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus, tuo pusero on erityisen nätti ja mieleeni. Olen ihan samaa mieltä, kaiken tyyppiset leikit, luottamusharjoitukset tmv ovat kyllä täälläkin semmoisia, että niskavillat nousee vähän pystyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paita on kyllä kiva :) Välillä kiva laittaa jotain muuta kuin kauluspaita :)
   Huh, luottamusharjoitukset! Eiköhän luottamus ansaita ja osoiteta kuitenkin perustyössä mitä tehdään päivittäin. Sitä ei kaatuilu ja kiipeilyleikeillä ansaita ;)
   siis mun mielestä...

   Poista
 3. Kiva kokonaisuus - niin kuin sinulla aina. Ja instasta huomasin, että villasukatkin olivat mukana päivässä. Silloin ei voi olla kuin hyvä päivä, jos villasukkia voi käyttää;)
  Ja samaa mieltä olen noista leikeistä ja luottamusharjoituksista - en tykkää. Niistä ei tule kuin vaivaantunut olo ja ne ovat pelkkää ajanhaaskuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Villasukat on pakko olla mukana, ei ajattelusta muuten tule mitään.
   Joop, ne leikit ja harjoitukset on kyllä rasittavia ja varsin vaivaannuttavia... jotain pikkurillitansseja?!? No thank you, ei minulle. Ajan voi todellakin käyttää järkevämmin :)

   Poista

Lähetä kommentti