Hassu (ruma) uusi hame, Cosilta

Kun kävin Helsingissä tässä pari viikkoa sitten, niin poikkesin Cosilla (eka kertaa ikinä) ja ihastuin varsin moneen vaatteeseen siellä. En kuitenkaan ostanut silloin mitään, kun oli jo iltapäivä, nälkä, ja painava laukku kannettavana. Olisi ollut suoranaista masokismia tunkea pukukoppiin jo valmiiksi hikisenä sovittamaan vaatteita. Ei kiitos.
hame edestä...
No Cos ei jättänyt minua rauhaan, vaan ryhdyin selaamaan verkkokauppaa. Ja löytyihän sieltä ihania ja vähän erilaisia vaatteita.
hame takaa..
Vaikka tykkään perusvaatteista ja klassisistakin vaatekappaleista, niin tykkään myös siitä, että vaatteessa on jotain kivaa. Ja koska en ole mikään väreillä tai kuvioilla revittelijä (really?!) niin vaatteissa erilainen leikkaus, kankaan struktuuri tai mittasuhteen kiehtoo.
täti on vähän väsyneen näköinen tässä...
No koska en työnkään puolesta voi mitenkään hurjastella vaatetuksella niin tehdään se sitten hallitusti ja vähän piilossakin. Ei kaikkien tarvitse tajuta vaatteen "juttua".  Riittää, että minä tiedän sen. Niin kuin nyt tämä hassu hame! Ihan loistava! Eikö? Outo, kiehtova ja hassu. Aika moni sanoisi että ruma. Ja sitä se varmaan onkin. Mutta minä tykkään!

Tämä hame sopii oikein hyvin vaikkapa Eu-projektipalavereihin?!? Edes vähän särmää sääntöviidakkoon!!! ;) Mukavaa viikon alkua kaikille!!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Jotenkin hurjan hauska! :)

   Poista
 2. Ihana hame. Löysin itsekukin cosin vaatteet vasta pari kuukautta sitten,vahingossa. Ihastuttavia kaikki hyvin yksinkertaisia mutta silti niissä on jotain ;) kuten tuossa hameessa tuo leikkaus. Kunhan kesä saapuu niin tilaan sieltä jotakin ihanaa. Hameesi on upea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just niin. Yksinkertaista, ja silti jotain hauskaa!
   Mä en aiemmin uskaltanut tilata heidän nettikaupasta kun ne vaatteet ei ole oikein edukseen niissä kuvissa...jujut ei oikein päässeet oikeuksiin. Mutta sitten kun kävin ihan livenä hypistelemässä niin vakuutuin!
   Cosista taisi tulla mun lempparikauppa! :)

   Poista
 3. Ihana. Mäkin tykkään vaatteista, joissa on juju. Upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin! Jujua pitä olla, muuten on tylsää :D

   Poista
 4. Hauska hame! Ei mikään ruma, vähän hassu vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskapa hyvinkin... mä tiedän että esimerkiksi mun äitin mielestä tää on ruma... Mutta mä tykkään :)

   Poista
 5. Ei ollenkaan ruma vaan ihana, ihana! Ja heti pääsiäisen jälkeen, kun ekopaasto on ohi, painelen tuonne verkkokauppaan ja hankin ihan samanlaisen. Kyllä. Matkin röyhkeästi. Mutta on tuo vaan niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana minunkin mielestä, poikkeaa perinteisestä silleen sopivasti!
   Osta vaan!! Hyvä, hyvä! Ei tätä ole minulle yksinoikeudella tehty :) Aika vaikeaksi ostaminen menisi, jos ei saisi olla samanlaista vaatetta kun kaverilla on ;)

   Poista
 6. Minusta tuo on ihana! Siinä on juurikin sitä jotain, jolla tuoda piristystä arkikokonaisuuksiin! Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Hassu ja hauska, positiivisessa mielessä. Ei mikään perus vekkihame :)

   Poista
 7. Tosi kiva hame, malli on hyvällä tavalla erilainen ja pirteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikös vaan olekin kiva! Tykkään ihan hurjasti :)

   Poista

Lähetä kommentti